Wpis z mikrobloga

#gielda Degiro TOP!!! Wprowadzili że można u nich wykonywać opcje ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jak mogę wykonać swoje opcje?
Aby wykonać opcje rozliczane fizycznie za pośrednictwem platformy, należy wykonać następujące czynności:

Prosimy zalogować się na Państwa konto wersji platformy na komputerze lub aplikacji mobilnej.
Prosimy przejść do sekcji opcji w swoim portfelu i wybrać „Opcje możliwe do wykonania”. Należy pamiętać, że w tym przeglądzie wyświetlane są tylko długie opcje na akcje rozliczane fizycznie; pozycje rozliczane gotówkowo i krótkie pozycje opcyjnie nie są wyświetlane.
Prosimy kliknąć „Wykonanie” dla opcji, którą chcą Państwo wykonać.
Prosimy wprowadzić liczbę kontraktów, które chcą Państwo zrealizować. Ilość i kwota zlecenia zostaną automatycznie dostosowane na podstawie liczby kontraktów, wielkości kontraktu i ceny wykonania.
Prosimy wybrać „Złożenie wniosku”. Po pomyślnym przesłaniu pojawi się potwierdzenie.

#opcyjki #opcje #degiro #broker #pieniadze #kontrakty
kRz222 - #gielda Degiro TOP!!! Wprowadzili że można u nich wykonywać opcje ( ͡° ͜ʖ ͡°...

źródło: image

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bartekc7: tez dostalem pismo od us w sprawie degiro :D kompletnie mnie to rozwalilo zanim zajarzylem pytanie było o niezgłoszony dochód z holandii, cztery lata wstecz. A ja nigdy nie bylem w holandii : D

tzo?
  • Odpowiedz