Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@banan0: Prezydent powinien cechować się twardą psychiką, panowaniem nad emocjami, znoszeniem ekstremalnych ciśnień itd. Jeżeli gość po kilku miesiącach kampanii wygląda jakby go przejechał walec, a po nieudanej debacie musi się położyć na kozetce, to może niekoniecznie nadaje się do tej roboty? Nikt nie neguje chodzenia na terapie, po prostu prezydent państwa nie powinien być płatkiem śniegu.
  • Odpowiedz
  • 3
@Sonia_Zwierzynska aha, więc dlatego najlepiej iść do lasu się n---------ć bez zasad z patusami w lesie zamiast jak cywilizowany człowiek zapisać się na jakiś boks, siłownię, czy inne sztuki walki? xD

Naturalny testosteron

Oczywiście, bo kibole są znani z bycia naturalami a nie kłucia się i pakowania sterydami niewiadomego pochodzenia.
  • Odpowiedz
@banan0 lepiej iść do psychologa, on za pieniadze Ci pięknie wyjaśni, że Twoja nienormalność jest normalna. I to inni powinni Ci okazywać szacunex.
  • Odpowiedz
@banan0 czemu tam zaraz pisowcow? Kazdego akurat smieszy to, ze kandydat na prezydenta nie potrafi sam wziac na klate powagi sytuacji i zawalczyc o siebie jak lew tylko potrzebuje jakiejs taniej afirmacji od psychologa.
  • Odpowiedz
@banan0: w ogóle sugerowanie, że psycholog to oznaka słabości, a nie chęć wymaksowania nastawienia i boost pewności siebie, ogarnięcie tremy I emocji. Psycholog nie jest tylko od radzenia sobie ze słabością, ale też wzmocnieniem już istniejących cech pozytywnych
  • Odpowiedz
@Sonia_Zwierzynska: Skąd ta fala antyintelektualizmu? I w ogóle psychologowie to tylko julki w kolorowych włosach.
Po mordzie se dać, ja j---e.
Przerażające jak ciemnota się szerzy. Potem mamy na psychiatrii różne przypadki bo nie poszły po pomoc jak choroba zaczęła się rozwijać.
  • Odpowiedz
@Kolegiusz: Tzn to było po jednej wizycie. Jak skończyłam opowieść mojego życia po 45 minutach to stwierdziła, że moim problemem są zbyt duże amplitudy nastroju i albo jestem w depresji, albo w euforii i ona może mi dać coś co troche te nastroje ostudzi, ale powinnam iść na pół otwartą terapię grupową na pół roku po 5 godzin dziennie, bo leki raczej nie pomogą.
  • Odpowiedz
@TeBerry: PiS ponosi polityczna odpowiedzialność za źle zarządzanie ochrona zdrowia w trakcie covid w wyniku której było ok 184 tys nadmiarowych zgonów. Nie wynikały one wyłącznie z covida ale w większości przypadków z ograniczenia profilaktyki i dostępu do ochrony zdrowia.
  • Odpowiedz