Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@OgurRicc @Ravau23 ok panowie a czy kiedykolwiek w waszym mieście, mury zdobiły bazgroły ludzi LGBT czy pro abo? Czy wiate od przystanku zdewastowały Julki od Trzaskowskiego? Czy w nocnym autobusie po meczu awanturowali się honokomando?

Beka z waszego symetryzmu. Jeżeli nie czujecie ironi sytuacji tzn że Polacy to dalej mentalnie ruscy z łacińskim alfabetem.
  • Odpowiedz
via Android
  • 28
@Ravau23 proszę Cie... wsparcie psychologów na takich szczeblach to jest normalne. W piłce nożnej tak samo, większość pilkazy na wysokim poziomie konsultuje sie z psychologami zeby dobrze wejść w mecz.
  • Odpowiedz
@Kolegiusz: parę napisów? xD Do dziś po mieście widać piorunki po tych "pokojowych" protestach. Wszystko byle nie Trzaskowski. Mi tam nie przeszkadza że przyszły prezydent miał jaja i testosteron by się ponapier*alać za młodu ()
  • Odpowiedz
@Ravau23 czy taki trans dokonuje rozbojów i dewastacji? Oczywiście wolę transa niż kogoś kto łamie prawo. Jak ci się nie podoba to w Rosji możesz pomieszkać bez transow a nie w Ue za której wejście twoja stara za możliwość sprzątania kibli oddałaby krew starego
  • Odpowiedz
@Kolegiusz: moja mama nie robiła tego co twoja i wiedz że nie każdy ma taki wzorzec. Nie mam nic przeciwko gejom i lesbijkom póki mi się nie narzucają a LGBTQWERTY to robi. Wtedy jestem przeciwko ¯\(ツ)/¯skoro wolisz transa twój wybór, dzieci tylko nie ruszajcie i się nie narzucajcie innym
  • Odpowiedz
po prostestach sprzed kilku lat

@Kolegiusz to było w zeszłym roku.
A więc mówisz, że Karol Nawrocki namalował jakiś mural na gnojnej górce? W sumie to mnie to nie obchodzi, bo pamiętam takie akcje jak tu działała taka postać jak Jolanta Brzeska (kojarzysz słoiku? czy jak tu na studia przyjechałeś to już nie żyła?) i dlatego cała ekipa z ratusza warszawskiego jest dla mnie skończona.
OgurRicc - >po prostestach sprzed kilku lat
@Kolegiusz to było w zeszłym roku. 
A wię...

źródło: temp_file7347181623263489404

Pobierz
  • Odpowiedz
@OgurRicc generalnie takie rzeczy dzieją się w każdej stolicy kraju - rozumiem, że jakby Trzaskowski był prezydentem innego miasta gdzie są "nudy" i nie możnaby było wszystkiego na niego zrzucić, to miałby Twój głos?
  • Odpowiedz
jakby Trzaskowski był prezydentem innego miasta gdzie są "nudy" i nie możnaby było wszystkiego na niego zrzucić, to miałby Twój głos?

@Dominias nie byłby to jedyny czynnik, ale na pewno miałby znaczenie
  • Odpowiedz