Wpis z mikrobloga

Dokąd pojechalibyście jako singiel 29lvl na samotne wakacje? Raczej w trybie zwiedzanie / leżenie. Koszty noclegów przytłaczają, ale szkoda mi urlopu na siedzenie w domu. #wakacje
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ksiaze-Ciemnosci ja tak zrobiłem rok temu, autem objechałem cała walie i kornwalie oraz kawalek szkocji. Zapakowałem wszystko do auta, a mam suva, jak padało to w aucie spalem, jak nie padało to w namiocie. Prysznice po stacjach/serwisach. Pralnie są wszędzie. Poznalem tez sporo ludzi o podobnej misji ,szczegolnie na parkingach co tez a to w vanie, samochodzie czy camperze.Bylo git. Zapewne w Polsce to samo. Moze w te wakacje pojezdze po
  • Odpowiedz
jako singiel 29lvl na samotne wakacje?

@Close9: wszędzie. Jak raz sobie zrobiłem takie wakacje to były najfajniejsze wakacje mojego życia - nikt mi nie marudził, co chciałem to robiłem. Leć sobie do Hiszpanii, jakieś Alicante czy coś
  • Odpowiedz
Koszty noclegów przytłaczają

@Close9: n pepperku czasami wrzucają oferty dla singla, wyszukiwarka powinna coś wypluć, może to da inspirację.
Ale nie łódź się, ze Polska wyjdzie Cię taniej niż szybki last w allinclusive w jakimś tanim kierunku xD
ja bym szedł w tę stronę. jebnąć się tydzień w jakieś turcji czy innym egipcie. a jak trzeba to na miejscu znajdziesz imprezę w której poznasz nowe osoby. Tanie kraje to dodatkowy
  • Odpowiedz
@Close9: jak posiadasz auto w kombi to masz swojego vana ( ͡° ͜ʖ ͡°). Jak byłam młodsza to tak podróżowałam, materac w bagażniku, prysznice na stacjach benzynowych lub basenach i lepiej zasłonić okna w samochodzie, bo potrafią ludzie pukać w szybkę czy wszystko w porządku.
  • Odpowiedz
@Close9: obczaj sobie Sycylie, tam jest 2x taniej niż w kontynentalnej części Włoch i podobnych krajów, loty raczej tanie, na miejscu świetne jedzenie, słoneczko, dużo fajnych miejsc do zobaczenia, malutka wyspa w tydzień można cała zjesdzic
  • Odpowiedz
@Close9: Luksor i dolina królów, piękne miejsce do zwiedzania grobowców a baza w Sharm i grzanie dupki. Teraz jest 35° to przynajmniej mozna się wygrzać bo już można ocipiec od tej pogody. Jak Polska to na taką pogodę na razie nigdzie xd
  • Odpowiedz
@Close9: Góry - niekoniecznie Tatry w szczycie turystycznym, ale może Bieszczady, Karkonosze lub któryś z beskidów?
Mazurki - można połączyć leżakowanie z czymś aktywnym + jeżeli lubisz historię sporo do zobaczenia (czy to twierdze, czy Mamerki/Wilczy Szaniec)
  • Odpowiedz