Aktywne Wpisy

Beeercik +168
Wszystkich tych odklejeńców zwolenników systemu kaucyjnego powinno się wytykać palcami na ulicach.
Ale skoro już to przeszło to proponuję wprowadzić kolejne kaucje, no bo dlaczego niby nie?
Kaucja na papierki po batonie - 50gr będzie odpowiednie. Ewentualnie 1zł dla czekolad.
Kaucja na opakowanie po makaronie - od 50gr do 1zł w zależności od ilości makaronu.
Ale skoro już to przeszło to proponuję wprowadzić kolejne kaucje, no bo dlaczego niby nie?
Kaucja na papierki po batonie - 50gr będzie odpowiednie. Ewentualnie 1zł dla czekolad.
Kaucja na opakowanie po makaronie - od 50gr do 1zł w zależności od ilości makaronu.
źródło: temp_file8427984344220884271
Pobierz
vateras131 +6
Jakie gry według was mają najciekawszą główną mechanikę/gameplay? Chodzi mi o takie tytuły, które raczej nie stawiają na fabułę, graficzne wodotryski, dodatkowe aktywności i inne fillery, lecz całe "mięso" leży w rozgrywce, która potrafi przez długi czas zaskakiwać głębią. Moje typy:
-Noita (wtf, mój mózg nie ogarnia tej gry)
-PoE
-rimworld
-balatro
-factorio
-Noita (wtf, mój mózg nie ogarnia tej gry)
-PoE
-rimworld
-balatro
-factorio

źródło: image
Pobierz@Close9: wszędzie. Jak raz sobie zrobiłem takie wakacje to były najfajniejsze wakacje mojego życia - nikt mi nie marudził, co chciałem to robiłem. Leć sobie do Hiszpanii, jakieś Alicante czy coś
@Close9: n pepperku czasami wrzucają oferty dla singla, wyszukiwarka powinna coś wypluć, może to da inspirację.
Ale nie łódź się, ze Polska wyjdzie Cię taniej niż szybki last w allinclusive w jakimś tanim kierunku xD
ja bym szedł w tę stronę. jebnąć się tydzień w jakieś turcji czy innym egipcie. a jak trzeba to na miejscu znajdziesz imprezę w której poznasz nowe osoby. Tanie kraje to dodatkowy
Komentarz usunięty przez autora
Mazurki - można połączyć leżakowanie z czymś aktywnym + jeżeli lubisz historię sporo do zobaczenia (czy to twierdze, czy Mamerki/Wilczy Szaniec)