Wpis z mikrobloga

Dokąd pojechalibyście jako singiel 29lvl na samotne wakacje? Raczej w trybie zwiedzanie / leżenie. Koszty noclegów przytłaczają, ale szkoda mi urlopu na siedzenie w domu. #wakacje
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Close9 można dorwać teraz Turcje tanio. Np ja miałem ofertę hotel 5*, ultra all inclusive na 6 dni za 960 zł z przelotami i bagażem. Dla jednej czy dwóch osób na lajcie możesz złapać takie ofert z wyprzedzeniem 2-3 dniowym
  • Odpowiedz
@Close9: Eurotrip i zaliczanie np. głównych must see w Europie. Działaj póki jesteś sam, bo z marudzącą babą już guzik podziałasz.
  • Odpowiedz
Dokąd pojechalibyście jako singiel 29lvl na samotne wakacje?

@Close9: Tam gdzie będzie tanio to fajna opcja pewnie. Teraz za kilka złotych idzie polecieć na drugi koniec świata.
Jak akurat się trafi Majorka, to jest tam pięknie i się nie zastanawiaj ni chwili.
  • Odpowiedz
@Close9 Polecę swoje rodzinne strony czyli Roztocze. Mnóstwo szlaków pieszych i rowerowych w pięknych okolicznościach przyrody. Pełno małych miasteczek z ciekawymi zabytkami. Nocleg pod Zamościem dorwiesz w sensownych pieniądzach, a jest to dobra baza wypadowa do większości miejsc, a samo miasto jest bardzo ciekawe oraz ma spore zaplecze gastronomiczne.
  • Odpowiedz
Filipiny lub Tajlandia. Ruchanie, chlanie, obżeranie się jak świnia. Po 2 tygodniach wracasz naprawdę szczęśliwszy.
  • Odpowiedz