Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 599
@tulipana może powstrzymam innych przed dołączeniem do sekty. Może przekonam niezdecydowanego. Może zachęcę kogoś, kto nie ma zamiaru iść za tydzień na wybory.
W 2023 marsz miliona serc pokazał, że można.
Nadzieja umiera ostatnia.
  • Odpowiedz
@vartan: powodzenia. Ja, po rozmowach ze znajomymi, którzy są na nie bo nie i uj, straciłam nadzieję. Dalej mówię czy pisze co myślę, ale nie liczę na to, że ktoś przeze mnie zmieni zdanie czy coś sobie uświadomi.
  • Odpowiedz
@vartan ale wiesz o tym, że wyborcy pisu mają wbite do głów, że to wszystko wina Tuska? Do tego Republika, a wcześniej TVP, nie pokazuje kto był odpowiedzialny za wszystkie te problemy. Jest jeden prosty przekaz - TUSK, TUSK, TUSK. Wszystko co złe to Tusk. Tam już nie ma pola do wytłumaczenia, tam są ludzie z wypranymi mózgami, którzy będą ślepo wierzyć w pis do śmierci
  • Odpowiedz
@vartan marsz miliona serc 😀 jakie to denne było i Wałęsa, który tak długo bredził, że nikt go już słuchać nie chciał 😀. Zbierzcie więcej serc o Wy miłosierni. Ha tfu na Was, obiecuje, że zagłosuje na Trzaskowskiego. Obiecać nie zaszkodzi nie?
  • Odpowiedz
@vartan: Glapiński sprawił też że inflacja była na naszym poziomie w krajach bałtyckich i Czechach a w takich Niemczech 8%? U nas 15%
  • Odpowiedz
  • 5
@vartan
Wstajesz o 6 żeby pisać o polityce ? Ja prdle 😀

BTW wymieniając błędy w rozumowaniu przeciwników politycznych nie przekonasz ich do swoich racji. Tak samo mówiąc ze są głupi:)

Więc po co to robisz? Za dużo presji wyborczej 😀
  • Odpowiedz
  • 3
@tulipana ja poświęcam dużo czasu na prawicowych facebookowych grupkach próbując komuś pokazać na jakiego idiotę chce zagłosować i też czuje że tracę czas xD tu liczy się jednak mobilizacja osób które nie poszły w 23roku
  • Odpowiedz
- "Nikt z nich nie pójdzie do więzienia, będzie jak zawsze" - no bo sami o to zadbacie wybierając prezydenta który będzie ułaskawiał Pisowców XD

- "Ciągle jest DUOPOL, nie ma żadnej alternatywy" - no bo sami zagłosujecie na powrót PISu, zamiast teraz go zaorać rozliczeniami i stworzyć nowe miejsce na prawej stronie sceny

To tylko zdjęcie Konfederaty, który chce zagłosować na Nawrockiego, scrolluj dalej
SkaczoncyPonikKolny - - "Nikt z nich nie pójdzie do więzienia, będzie jak zawsze" - n...

źródło: 9e0c5d295d5f6e76faa7da238565c6066f17371fd89039a664e87737a60bd2fd

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@vartan to są wybory prezydenckie, a pewien człowiek kiedyś stwierdził, że nie jest dobrze gdy prezydent jest z tej samej partii co premier. Przekonał mnie.
  • Odpowiedz
@vartan: tu bedzie na styk druga tura więc takie posty mają znaczenie! Dla wielu osób to może być duża zmiana czy po czy pis. Chpciazby invitro i 12k ciaz. Przecież te osoby pod pełnymi rządami PIS by nawet szans nie miały. Wiele osób sobie nie zdaje, że kwestia prezydenta moze mocno wpłynąć. Jeśli będzie nawrocki to koalicja rządząca pewnie nawet do wyborów się nie utrzyma. Więc witajmy koalicję pis +
  • Odpowiedz
to są wybory prezydenckie, a pewien człowiek kiedyś stwierdził, że nie jest dobrze gdy prezydent jest z tej samej partii co premier. Przekonał mnie.

@typ53B: w 2020 napewno glosowales na trzaskowskiego. zeby tylko pis nie mial domknietego ukladu. prawda balonowy?
  • Odpowiedz