Aktywne Wpisy

curiousboi +125
trochę o-------m z tym kolorem, ale przynajmniej mam nadzieję że ktoś jak go zobaczy kiedyś na ulicy i będzie miał gorszy dzień to mu to poprawi humor #zawszegratem #samochody #motoryzacja
Jutro maluje pakę, jaki kolor desek byście polecili? Orzech czy coś jaśniejszego?
Jutro maluje pakę, jaki kolor desek byście polecili? Orzech czy coś jaśniejszego?

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: temp_file2801703020899806497
Pobierz
Hej mam pytanie odnośnie opłaty dodatkowej za brak biletu a bardziej za błąd w zakupie. Otóż wracając pociągiem KW kupiłem bilet ale na dzień następny a nie na dzisiaj, zorientowałem się dopiero przy sprawdzaniu biletu. Pani która sprawdzała bilet odmówiła mi zakupu nowego biletu bez opłaty dodatkowej 100zl, czy mogła tak zrobić czy jednak powinna mi sprzedać normalnie bilet? Można się od tego jakoś odwołać czy nie ma szans na odzyskanie kasy? Przeżyje to 100zl ale jednak jestem ciekaw czy mogłem się z tego jakoś wybronić.
Pamiętaj, że może Ty tym razem pomyliles sie, ale ile razy ktos kupil bilet z mysla o wałku, albo gdzies skonczyl cos wczesniej i pomyslal ze przyoszczedzi jak wsiadzie na bilecie na nastepny dzien.
Poza tym, jakby ktoś nie sprawdzil Ci biletu, dojechałbyś i potem anulował ze stratą 20-25%.
@DexterWielkiPan: To Intercity czy Koleje Wielkopolskie? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Co do tematu, to wszystko tak naprawdę zależy od konduktora, są tacy, którzy mocno trzymają się przepisów, a są i tacy, którzy przymykają oko na różne rzeczy albo można się z nimi dogadać, miałeś pecha, że na taką trafiłeś. Wątpię, że odwołanie coś da.