Aktywne Wpisy

Przypominam że lot oskarka na orbitke kosztował mnie i ciebie 275 000 000 PLN
Pieniądze dosłownie pchnięte w próżnie ale spora część społeczeństwa przyklaskuje.
To jakieś 60 bloków po 40 mieszkań każdy budownictwa społecznego.
Pieniądze dosłownie pchnięte w próżnie ale spora część społeczeństwa przyklaskuje.
To jakieś 60 bloków po 40 mieszkań każdy budownictwa społecznego.
źródło: temp_file241264809783927043
Pobierz
CalibraTeam +34
Jako ponad 35-letni kawaler zaczynam dostrzegać brak sensu tego wszystkiego. Utkwiłem na stanowisku zwykłego klepacza kodu za 12k zł brutto i nie czeka mnie już żadna ciekawa "kariera" zawodowa. Nie zostanę dobrze opłacanym managerem, prawnikiem, lekarzem. Nie zostanę nawet strażakiem PSP bo praca siedząca już daje się we znaki i jestem fizycznym wrakiem. Nie jestem atrakcyjny finansowo, nie mam perspektyw na lepszą pracę, przekwalifikowanie wiąże się ze zmniejszonym wynagrodzeniem więc to błędne

Obecny dostawca telewizji mnie już solidnie wkurza, więc chciałbym przerzucić się na IPTV. Mam dekoder z Androidem, ale jestem totalnie zielony w temacie. Jak się za to zabrać?
Z tego co się wcześniej orientowałem, to chyba trzeba wykupić jakiś dostęp. Interesuje mnie coś z VOD (video on demand), nie tylko same kanały.
Czy jest możliwość przetestowania usługi przez 1 dzień (albo kilka), żeby zobaczyć jak to śmiga zanim zrezygnuję z obecnego pakietu?
Jak to ogarnąć krok po kroku?
#telewizja #android #teleelevidenie
źródło: 1000011859
Pobierz