@Joii: mi chyba też coraz bliżej do s----------a stąd. Jestem prawicowcem, mam poglądy raczej takie jednak centrum (aczkolwiek bardziej na prawo) i nie wyobrażam za 2 lata jak PiS z Konfą miałyby rządzić wraz z takim prezydentem jak Nawrocki.
@sikpi warto byłoby dodać afery Trzaskowskiego, żeby to było rzetelne, i pchać - niech ludzie sami ocenią
Bo samo PO święte nie jest, Trzaskowski też nie ale na litość, przecież Nawrocki to zwyczajny bandzior xD wgl nie wiem jak można go brać pod uwagę, gorszy do wyboru był chyba tylko Maciak i Braun
@sikpi: afery Trzaskowskiego: naciskanie na dja w klubie, aby puścił jakiś funk słaba administracja projektami w Warszawie, np. bardzo mocno opóźniona budowa tramwaju na Wilanów
@sikpi: trik polega na tym, że... jak ubierzesz świnię w garnitur, to nadal to świnia. To co napisałeś o Nawrocki to sama prawda, to co piszesz o Trzasku, to... twoja niewiedza. Innymi słowy, Trzask ma taką samą wiedzę a nawet mniejszą o cyfryzacji/komputerach/chipach, niż Nawrocki o stopach procentowych.
@adeekk1989: to nie jest kraj dla normalnych ludzi, inteligencję nam wybijali Niemcy i Rosjanie na zmianę i mamy to co mamy. To jest cud, że jesteśmy w UE i NATO, Polacy woleliby żyć na Biołorusi zaczadzeni propagandą i okradani przez mafie. Ten naród mnie nigdy nie przestanie zadziwiać, dramat. Emigracja to jedyne rosądne wyjście, bo żyć wśród patusów dobrowolnie nie mam zamiaru, tym bardziej że jak Rosja coś odwali to
@kuzio997: na ich własną prośbę (ten kibel np.) i z ich zadowoleniem, bo przecież został wybrany na kolejną kadencję z miażdżącą przewagą. To chyba dobrze że działa na rzecz społeczeństwa, zgodnie z jego wolą?
Bo samo PO święte nie jest, Trzaskowski też nie ale na litość, przecież Nawrocki to zwyczajny bandzior xD wgl nie wiem jak można go brać pod uwagę, gorszy do wyboru był chyba tylko Maciak i Braun
naciskanie na dja w klubie, aby puścił jakiś funk
słaba administracja projektami w Warszawie, np. bardzo mocno opóźniona budowa tramwaju na Wilanów
nic więcej do głowy nie przychodzi
- wybudował nowoczesny kibel za 600 tys.
- jadł pizzę z ananasem
@sikpi: trik polega na tym, że... jak ubierzesz świnię w garnitur, to nadal to świnia. To co napisałeś o Nawrocki to sama prawda, to co piszesz o Trzasku, to... twoja niewiedza. Innymi słowy, Trzask ma taką samą wiedzę a nawet mniejszą o cyfryzacji/komputerach/chipach, niż Nawrocki o stopach procentowych.
Trzaskowski a przede wszystkim Tusk mają trochę za uszami - tylko ktoś żyjący w bańce tego nie dostrzega
Czyli 60% społeczeństwa
Jednak to co mi się udało znaleźć na Trzaskowskiego to jakieś pierdoły - może ktoś dorzuci jakieś solidne
@sikpi: to mój ulubiony podpunkt bo pokazje jak bardzo toksyczna nienawiść tworzy klapki na oczach. brawo ty
@kuzio997: na ich własną prośbę (ten kibel np.) i z ich zadowoleniem, bo przecież został wybrany na kolejną kadencję z miażdżącą przewagą. To chyba dobrze że działa na rzecz społeczeństwa, zgodnie z jego wolą?