Aktywne Wpisy
wykopany-ziemniak +296
mateo2111 +29
Czemu wśród Polaków jest ciągła narracja, że prawo jazdy i własny samochód to jest rzecz pierwszej potrzeby i jak ktoś tego nie posiada, to jest zrównywany z jakimś inwalidą. W pełni się zgadzam, że samochód to jest ważna rzecz i warto ją mieć, ale jeśli nie mieszkasz na jakiejś zabitej dechami wsi, to nie jest ona niezbędna. Sam pochodzę z mniejszej miejscowości, gdzie bez samochodu faktycznie jest ciężko, ale teraz od 5

Wiem, że to może i głupie, ale równie głupio mi teraz o to zapytać dentystkę, a podczas wizyty wypadło mi to z głowy.
No cóż, musiałem się udać z czwórką na kanałowe pod mikroskopem, trafiły mi się p------e kanały.
Zapytałem się na pierwszej wizycie ile wyjdzie za cały zabieg, odpowiedź - 2500zł.
Zabiegu nie udało się skończyć podczas 2 odwiedzin, za każdą z nich dentystka policzyła sobie 500zł.
Jak myślicie, czy ter 2x500zł będzie wliczone już w cenę usługi, czy na końcu i tak będę musiał rzucić dodatkowo 2500zł na stół.
Jak to zazwyczaj wygląda w takiej sytuacji?
#stomatologia #lekarz #dentysta #pytaniedoeksperta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Ja w styczniu za kanałowe szóstki dałem 800zł za całość a wszystkie pozostałe szóstki mam zrobione w latach 2015-2019 i za wszystkie 4 mi nie wyjdzie łącznie 3000zł. xD A i nie musze chyba pisać że najstarsza 10 lat i zero problemów, a Ty już w reendo idziesz wszak w nowoczesnej stomatologii