Aktywne Wpisy

KNU-RZY-SKO +57
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

vieniasn +11
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Szukam czegoś w manualu, powyżej 130 koni, raczej benzyna, ale fajny diesel też mógłby być.
Z w miarę przyzwoitym wyposażeniem, w miarę solidne, ale nie nastawiam się na super tanie utrzymanie (byle nie trzeba było włożyć na dzień dobry 10K na naprwy)
Jak chodzi o segmenty to może być hatchback, sedan, coupe, albo mniejszy SUV/crossover, z wyglądu najbardziej podobają mi się Mercedesy CLA i GLA w AMG, ale słyszałem średnie opinie o jakości w stosunku do ceny, no i trochę popieprzona myśl która mi się tłucze po głowie to Porsche Cayenne ze starszych generacji, bo podobno to nie tak szalony pomysł jak się wydaje (z racji na bliźniaczą konstrukcję do VW Touarega i duży nakład nie jest tak kosmiczne w utrzymaniu jak inne prosiaki)
Zależy mi na czymś co wygląda w miarę reprezentacyjnie i nie jest mocno krzykliwe (wszelkie błyskotki, dziwne lampy, bezsensowne panele i udawane lambo odpadają)
Chcę przede wszystkim poszerzyć bazę do wyboru, bo narazie kręcę się w kółko i oglądam te same modele
#motoryzacja #samochody #pytanie #mercedes #audi #bmw #renault #volvo #porsche #alfaromeo #lexus #otomoto #kupnosamochodu #carboners
@BDLK_IMPRTR: chyba taniej kupić nowego niż naprawiać te stare ;D :D
a może mustang z v6?
@BDLK_IMPRTR: E90
@trzaichlac69 Fura do 65k, a ten starego kapcia e90 poleca xD
No tak, b9 w 2.0 tdi znajdzie. Tak samo 1.4 tsi do dorwania.
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-05-23_221352_www.otomoto.pl
Pobierz