Aktywne Wpisy
asdfashaass +28
źródło: IMG_20251103_045013
Pobierz
cocojambo210 +19
Podejmuje próbę rzucenia ćmików trzymajta kciuki
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: IMG_20251103_045013
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Wyświetliło mi się takie nagranie na x'ie [twitterze]
https://x.com/i/status/1925289336133542068
Widać na nim kobietę, która ma doczepione włosy z przodu – coś w rodzaju uzupełnienia grzywki. Nie była ogolona na łyso ani nic z tych rzeczy – po prostu doczepiono jej włosy na istniejące.
I teraz moje pytanie:
Czy istnieje coś podobnego dla mężczyzn? Chodzi mi o możliwość doczepiania włosów bez konieczności golenia głowy. Zależy mi na efekcie takim jak w tym nagraniu – czyli naturalne zagęszczenie lub uzupełnienie włosów, bez golenia, czy jakiegokolwiek ścinania włosów.
Widziałem już sporo nagrań z męskim uzupełnianiem włosów [np. u youtubera Witk], ale w większości przypadków golą czubek głowy, bo panowie mają tam bardzo mało włosów. Ja natomiast mam włosy i nie chcę ich golić – zależy mi na rozwiązaniu podobnym do tego, które miała ta dziewczyna.
Czy znacie jakieś firmy, nagrania, recenzje, które oferują coś takiego dla mężczyzn? Chętnie poczytam i zobaczę więcej.
#wlosy #higiena #fryzura #modameska
nie wiem jak tagować... #mirabelkopomusz bo wy na pewno coś o tym wiecie..
#zakola #finasteryd #niebieskipasek #dermatolog #lysienie #przeszczepzwykopem [bo powiązane z tematem i może cos wiecie]
Jakby rozumiem, że jest wiele filmów itp o uzupełnianiu włosów, ale u mężczyzn te treści to praktycznie od samych łysoli z golonymi włosami, a nie o to mi chodzi.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: 3312aa41d9f87
Pobierz〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer