Wpis z mikrobloga

@sosiwoczostkowe: oj na bank osiedlowe chłopaki nie jednego "frajera" dojechali w swoim czasie bo się krzywo spojrzał. Niedługo może taka osoba, jako najwyższy organ ostatecznej sprawiedliwości i moralnego osądu, będzie podejmować decyzje kogo ułaskawić a kogo nie.

Jak miałby patrzeć przez pryzmat siebie i swojego środowiska, to w większości zakładów karnych można powoli kwaterować studentów, bo będą puste.
  • Odpowiedz
@sosiwoczostkowe: Jak zwykle żadnego pozytywnego powodu do głosowania na trzaskowskiego. Trzeba krzyczeć głośniej o kawalerkach i patusiarni, jestem pewien, że jak się temat pogrzeje 24/7 to może za 10 lat mu drgną sondaże.
  • Odpowiedz
@sosiwoczostkowe: mi wystarczy że chłop brał udział w „ustawkach”. Wiemy wszyscy co to za środowisko. Dno.
Ale no cóż zrobić. Wyborcy - może nie memcena, ale napewno idioty brauna to myślę że podobne albo i gorsze klimaty więc tak to jest
  • Odpowiedz
@sosiwoczostkowe: jeden z jego nagusów przymocował kobietę kajdankami do kaloryfera i gwałcił parę dni z workiem foliowym na głowie - to jest dramat, że tacy ludzie będą u władzy, będą 900 mld budżety corocznego rozporządzać, to jest mocno chore, chory naród
  • Odpowiedz