Wpis z mikrobloga

#doom #gry Powiem wam ze na razie jestem troche zawiedziony.. muzyka bardzo słabo, zero klimatu w porownaniu do porzednich czesci i nie ma wcale takich dynamicznych kawalkow podczas walki jak w poprzenidch czesciach.. tam przeceiz muzyka wymiatała - a tu olali zupelnie sprawe... i mam wrazenie jakby potwroki były jakieś takie nijaki, w Eternal byly zajebiste
ZawzietyRobaczek - #doom #gry Powiem wam ze na razie jestem troche zawiedziony.. muzy...

źródło: Zrzut ekranu 2025-05-22 172934

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ZawzietyRobaczek: tez mi sie nie podoba, wgl za duzo kolorkow do okola, mowie o tych lootach do zbierania, mogli by wrocic do korzeni i zrobic cos ala remake pierwszej czesci z tym nowym silnikiem graficznym ale tez z nowa historia
  • Odpowiedz
@kocurrek32: w Doom 2016 podobało mi sie to przedstawianie potworków jak sie pierwszy raz widziało, był taki zoom - i wszsyt5kie te stworki łacznie z Doom Eternal miały chyba wiecej świecących elementów z glow, a tu jakos nie widzę.. no i te zabójstwa chwały w poprzednich cześciach takie wymyślne i łądnie zrobione były z pomysłem, tu tylko wali tarcza albo rekawicą..
  • Odpowiedz