Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ale potrafią wpłynąć na decyzję wyborczą tej nierozgarniętej intelektualnie części społeczeństwa

@Donlipao: za co michał i anka kupili sobie mnóstwo rogali w ostatnich latach
  • Odpowiedz
@Tasde biedroń też prał po mordzie ale nie innych facetów tylko swoją matkę i też kandydował na prezydenta. Niestety lewica obniża poziom

@ElonMuskKochamCie: i co, Biedroń miał poparcie na poziomie 30% w I turze?

@Tasde dorośli mężczyźni na swoich zasadach dobrowolnie uprawiają sporty walki moje ciało mój wybór

@ElonMuskKochamCie: jakie fikołki byle by patusa wybielić xD
  • Odpowiedz
@Tasde: bil sie w ustawkach ale przy okazji robil tytul doktora, kogo kurvva obchodzi co on robil w prywatnym czasie? Wy jtak macie psyche skrzywdzona przez patusow w szkole?
  • Odpowiedz
@Tasde Sam fakt że ten człowiek nie ma poparcia rzędu 1% oznacza totalną degrengolade, intelektualny i moralny upadek tego państwa. Nawet wygrana Trzaskowskiego tego nie zmieni bo potem i tak idąc na ulicy masz świadomość że co druga osoba mijana przez Ciebie nie widzi nic złego w tym że kandydat na prezydenta był pseudukibolem.
  • Odpowiedz
@Ormiq co za różnica ile ma procent skoro był wystarczająco reprezentatywny na urząd prezydenta skoro kandydował z ich ramienia . To że lewactwo oscyluje na poziomie kilku procent to już nie moja wina. Widocznie wyborcy wolą sportowca boksera od geja co matkę w łeb wali
  • Odpowiedz