Wpis z mikrobloga

@kont_u_r: Jak nie widzisz różnicy miedzy gościem co brał udział w kibolskich ustawkach a kimś kto chodzi na mecz kibicować to w sumie dalsza dyskusja nie ma sensu.
Ale wiem o co chodzi - wyparcie. Jesteś zafiksowany żeby już na niego zagłosować mimo że robił przekręt na mieszkaniu i ma kibolską przeszłość a także brak kwalifikacji. Trzeba przed sobą uzasadnić nawet błędną decyzję.
Coś jak ludzie co trumpa popierali i
  • Odpowiedz
@LamajHarma nie, nie jestem zafiksowany, ale Trzaskowski to jeszcze gorszy wybór. Dla mnie, tak w tych, jak i w wielu poprzednich wyborach, nie dobrej opcji. Wybieram najmniej złą.
  • Odpowiedz
@masz_fajne_donice: Coś jeszcze dodam, bo mało kreatywnie i nudnie, wyzywają mnie od ruskich trolli. Mam trochę lat na karku. Pierwsze wybory w jakich mogłem brać udział, były, zanim jeszcze komuna padła. W 1989 oczywiście głosowałem na Wałęsę i Komitety Obywatelskie. Później Unia Wolności, jeszcze później Kongres Liberalno Demokratyczny. Brałem udział w małej polityce, regionalnej, z krajową miałem styczność przez "znajomych znajomych". O aferach większych i mniejszych które miały wybuchnąć, kto
  • Odpowiedz