Wow, swiezo po orce Mentzena po Nawrockim w ktorym nawrocki pokazal ze nic nie wie o podatkach, stopach procentowych, przyznal sie do brania udzialu w ustawkach 70v70 znow krecil z mieszkaniem, stanowski dal mu w #kanalzero ocene 4- , a Mazurek MOCNE PIEC xDDD
Czy ja zyje w jakiejs bance?
W internecie tez ludzie mowia ze spoko wypadl
Dodajmy do tego ze Mentzen cala rozmowe kompletnie dominowal, pokazujac roznice klas i merytorycznego przygotowania xDD
Ja jestem akurat dosc mocno na prawej stronie, ale dla mnie to byla rzez
@Rekordnaklate110: Nie wiem co tam bylo rzezia - no ok krecil z mieszkaniem, ale to wszyscy wiemy. Drugi minus za krecenie z podatkiem katasralnym, nie umial sie okreslic na tak lub nie. Duzy plus za to ze posiada bron, za to ze nie sprzeciwia sie czarnoprochowcom, za to ze nie sprzeciwia sie zlotowce (czekam az Trzaska
@PomieszanyNarrator: Chlopie, ten katastrat to byl dla mnie maly pikus, w porownaniu do fragmentu jak Mentzen go pyta czy wie jak dzialaj stopy procentowe, a ten powiedzial "Prosze wytlumaczyc" czy cos w tym stylu. Roznica klasy, inteligencji i znajomosci roznych tematow byla dla mnie strasznie widoczna. Juz nie wspomne o ustawkach 70v70 xD
@Rekordnaklate110: Zgadzam się z Tobą. Różnica klas to jedno, ale Nawrocki wykazał się brakiem elementarnej wiedzy w których Mentzen pływał, po prostu nie wiedział o czym jest rozmowa i wyglądał jak nieprzygotowany student do kolokwium. Prezydent 38 milionowego kraju powinien jakieś podstawy wykazywać, a tutaj był tępy wzrok
@PomieszanyNarrator >Gdzie tu minus? Wy boty to uważacie to chyba za jakiś wytrych. “Gdzie minusy” “Gdzie wady”. Że Ci nie wstyd takiego g---o pisać jako dorosły człowiek
@PomieszanyNarrator: Może nie widzisz dlatego, że masz bardzo słabą wyobraźnie i prymitywne spojrzenie na świat. Nikt normalny nie chodzi na ustawki. Żeby znaleźć się w takim miejscu trzeba znać się z osobami o krzywych zamiarach, zamieszanych w nielegalne interesy, często karanymi albo nawet poszukiwanymi przez policje. Co najgorsze to fakt, że trzeba być dla nich zaufaną osobą. Więc jeśli uważasz fakt, że potencjalny prezydent państwa w europie w 2025 roku,
Czy ja zyje w jakiejs bance?
W internecie tez ludzie mowia ze spoko wypadl
Dodajmy do tego ze Mentzen cala rozmowe kompletnie dominowal, pokazujac roznice klas i merytorycznego przygotowania xDD
#wybory #polityka
@Rekordnaklate110: A myślisz, że te wszystkie wały pisu i też po to za czyim przyzwoleniem się działy?
Prezydent bandzior, ex pseudokibol i wyładzający mieszkanie za 10% wartości to też dobra metafora tego kraju.
Wybrałem słodkiego aspergerczyka i dla mnie Nawrocki okropny.
@Rekordnaklate110: Nie wiem co tam bylo rzezia - no ok krecil z mieszkaniem, ale to wszyscy wiemy. Drugi minus za krecenie z podatkiem katasralnym, nie umial sie okreslic na tak lub nie.
Duzy plus za to ze posiada bron, za to ze nie sprzeciwia sie czarnoprochowcom, za to ze nie sprzeciwia sie zlotowce (czekam az Trzaska
Roznica klasy, inteligencji i znajomosci roznych tematow byla dla mnie strasznie widoczna.
Juz nie wspomne o ustawkach 70v70 xD
@Rekordnaklate110: Troche smiezne bylo, ale od tego sa doradca, kazdy prezydent ich ma.
@Rekordnaklate110: Gdzie tu minus?
Kim ty w ogóle jesteś, zielonko z P---------a?
źródło: maxresdefault_jpg(5)
PobierzWy boty to uważacie to chyba za jakiś wytrych. “Gdzie minusy” “Gdzie wady”. Że Ci nie wstyd takiego g---o pisać jako dorosły człowiek
Nikt normalny nie chodzi na ustawki. Żeby znaleźć się w takim miejscu trzeba znać się z osobami o krzywych zamiarach, zamieszanych w nielegalne interesy, często karanymi albo nawet poszukiwanymi przez policje. Co najgorsze to fakt, że trzeba być dla nich zaufaną osobą.
Więc jeśli uważasz fakt, że potencjalny prezydent państwa w europie w 2025 roku,