Aktywne Wpisy

JanTadeusz +2
#motoryzacja #samochody #zabawki
Dobra potrzebuje debaty. Mam 50/100 kafli do zbycia na zabawkę. Najlepiej auto. Ktoś ma jakiś pomysł w tych kategoriach?
Może T-Roc R może Type-R moze Focus ST albo stary RS? Najlepiej to wziąć caymana ale boje się awaryjnosci.
Macie jakieś pomysły?
Dobra potrzebuje debaty. Mam 50/100 kafli do zbycia na zabawkę. Najlepiej auto. Ktoś ma jakiś pomysł w tych kategoriach?
Może T-Roc R może Type-R moze Focus ST albo stary RS? Najlepiej to wziąć caymana ale boje się awaryjnosci.
Macie jakieś pomysły?

Linnior88 +54
Mysi obiadek (zanim mi ktoś powie że za dużo żre jest to mój jedyny posiłek dziś )
#jedzzwykopem #gotujzwykopem
#jedzzwykopem #gotujzwykopem
źródło: temp_file269839791324783777
Pobierz

Zawsze ktoś będzie (niestety), bo żyjemy w zglobalizowanym świecie, więc można ściągnąć ludzi do pracy z puli 7 miliardów na tej planecie
@HeinzGuderian u mnie w robocie na zwykłą biurowa pracę za najniższą przyszło ponad 300 CV xD
@herman-gering: bo ludzie wolą pracować za biurkiem, szczególnie kobiety. Nawet jak kasa jest mała.
A za biurkiem to w zasadzie przerwa trwa ile chcesz, byle była robota zrobiona, jakiś wykop, kawka, mama dzwoni? To sobie pogadam, cisza, spokój, brak kapo nad głową.