Aktywne Wpisy

Pitek12 +130
#nieruchomosci #wroclaw
Przedstawie wam ciekawy przypadek betonowej histerii. Inwestycja Apartamenty w parku szczytnickim przez Realco wybudowana w miejscu wyburzonego przez nich biurowca z PRL-u. 10 bloków mieszkalnych. Ze strony developera: 133 funkcjonalne mieszkania o zróżnicowanej powierzchni od 41 m2 do 126 m2. W ramach inwestycji powstało 10 budynków o niskiej zabudowie wyróżniających się nowoczesną architekturą. Jestem z osiedla więc docierały do mnie również wieści, że początkowo był plan
Przedstawie wam ciekawy przypadek betonowej histerii. Inwestycja Apartamenty w parku szczytnickim przez Realco wybudowana w miejscu wyburzonego przez nich biurowca z PRL-u. 10 bloków mieszkalnych. Ze strony developera: 133 funkcjonalne mieszkania o zróżnicowanej powierzchni od 41 m2 do 126 m2. W ramach inwestycji powstało 10 budynków o niskiej zabudowie wyróżniających się nowoczesną architekturą. Jestem z osiedla więc docierały do mnie również wieści, że początkowo był plan

źródło: temp_file3049788308106254054
Pobierz
phaxi +51
Wyjazd na wakacje do Chorwacji autokarem wypełnionym po brzegi ludźmi.15h jazdy z Wrocławia do Splitu bo trzeba doliczyć przerwy na kanapki kawe i kupy dla wczasowiczuw.
To mój koszmar. To piekło. Obym nigdy tego nie przeżył.
To mój koszmar. To piekło. Obym nigdy tego nie przeżył.

Przy eSIM mamy do wyboru zasięg z orange, a przy fizycznej karcie jest zasięg od plusa lub orange.
Za przeniesienie numeru otrzymujemy 30 zł, a za wybór nowego numeru otrzymujemy 15 zł. Kwota trafia jako cashback do portfelu.
Minimalna kwota do wypłaty to 50 zł.
#okazje #okazja #fonia #gsm #siecikomorkowe #orange #plus #esim #operatorzykomorkowi #operatorkomorkowy
źródło: fonia
PobierzAle jest jeszcze cashback 20proc wiec przy subskrypcji na rok za 150zł i przeniesieniu numeru wpada 30 + 30 zł. Więc średnio 7,5zł/mc przez rok. 31GB, mmsy, zasięg orange, e-sim, 5,7GB w Roamingu. Pozamiatali.
Esim działa
Volte działa
Vilte działa
Vowifi działa
IMS zarejestowany na
Dostałeś jakiś SMS od Orange, że potwierdzają odejście?
Fonia oczywiście nie dosłała esima na czas i zostałem bez numeru do rana, ale po telefonie do nich dostałem na @ w ciągu 1h kod qr.
Póki co jest ok, surowo ale kontakt z nimi jest, telefony odbierają, na @ odpisują.
Zobaczymy czy utrzymają cene i tłum ludzi jak zacznie się robić
Esim przyszedł automatycznie w nocy.
Nie działa tylko MMS ("usługa nie została aktywowana"), napisałem na support - przy okazji sprawdzę jak działają.
Ale biorąc pod uwagę, że mój numer klienta to 232.. to cieszy, bo w małej sieci jest zawsze lepszy support - zależy im na każdym kliencie.
Jak kiedyś w #vikingmobile