Wpis z mikrobloga

Fonia wprowadziła eSIM i zasięg od Orange. Chyba z tej okazji dodali więcej gb i cashback za założenie konta.
Przy eSIM mamy do wyboru zasięg z orange, a przy fizycznej karcie jest zasięg od plusa lub orange.
Za przeniesienie numeru otrzymujemy 30 zł, a za wybór nowego numeru otrzymujemy 15 zł. Kwota trafia jako cashback do portfelu.
Minimalna kwota do wypłaty to 50 zł.

#okazje #okazja #fonia #gsm #siecikomorkowe #orange #plus #esim #operatorzykomorkowi #operatorkomorkowy
koprolity - Fonia wprowadziła eSIM i zasięg od Orange. Chyba z tej okazji dodali więc...

źródło: fonia

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@koprolity:

Ale jest jeszcze cashback 20proc wiec przy subskrypcji na rok za 150zł i przeniesieniu numeru wpada 30 + 30 zł. Więc średnio 7,5zł/mc przez rok. 31GB, mmsy, zasięg orange, e-sim, 5,7GB w Roamingu. Pozamiatali.
  • Odpowiedz
@saaz: Nie, nic. Jedynie w apce nju mobile wyskoczyło przy moim numerze, że przechodzi do operatora fonia 28.5
Fonia oczywiście nie dosłała esima na czas i zostałem bez numeru do rana, ale po telefonie do nich dostałem na @ w ciągu 1h kod qr.

Póki co jest ok, surowo ale kontakt z nimi jest, telefony odbierają, na @ odpisują.
Zobaczymy czy utrzymają cene i tłum ludzi jak zacznie się robić
  • Odpowiedz
@lelele112233: Dzięki, też już u nich jestem.
Esim przyszedł automatycznie w nocy.
Nie działa tylko MMS ("usługa nie została aktywowana"), napisałem na support - przy okazji sprawdzę jak działają.
  • Odpowiedz
@saaz: Problem rozwiązany, kontakt wzorowy.
Ale biorąc pod uwagę, że mój numer klienta to 232.. to cieszy, bo w małej sieci jest zawsze lepszy support - zależy im na każdym kliencie.
Jak kiedyś w #vikingmobile
  • Odpowiedz