Wpis z mikrobloga

nigdy wiecej nie kupie na gpw nigdy wiecej nie kupie na gpw nigdy wiecej nie kupie na gpw nigdy wiecej nie kupie na gpw nigdy wiecej nie kupie na gpw nigdy wiecej nie kupie na gpw nigdy wiecej nie kupie na gpw nigdy wiecej nie kupie na gpw nigdy wiecej nie kupie na gpw nigdy wiecej nie kupie na gpw nigdy wiecej nie kupie na gpw nigdy wiecej nie kupie na gpw nigdy wiecej nie kupie na gpw nigdy wiecej nie kupie na gpw nigdy wiecej nie kupie na gpw nigdy wiecej nie kupie na gpw nigdy wiecej nie kupie na gpw nigdy wiecej nie kupie na gpw nigdy wiecej nie kupie na gpw nigdy wiecej nie kupie na gpw nigdy wiecej nie kupie na gpw nigdy wiecej nie kupie na gpw nigdy wiecej nie kupie na gpw nigdy wiecej nie kupie na gpw nigdy wiecej nie kupie na gpw

#gielda
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rosen: GPW jest super, nigdzie tyle kasy nie zarobiłem. No może jeszcze u Niemca xd

Chyba nie umiem w amerykańską giełdę i ich gospodarkę
  • Odpowiedz
@dzony77: mam to samo, za duzo spolek, za duzo informacji sprzecznych, za duzo "spadków o 10% bo boty zaregowały na tweet kogoś tam o czymś tam". Dobrze jestem na bieazaco z kultura i tym co sie dzieje w usa ale nie umie w nich inwestować. A prawie wszystko co ktoś polecił do inwestycji przez lata w moim doswiadczeniu to było g---o które tylko nadgryzło depo.
  • Odpowiedz