Wpis z mikrobloga

Czesc potrzebuje jakiegoś zdolnego Elektronika najlepiej z Wrocławia który podjąłby się diagnostyki bądź naprawy specyficznego sprzętu to jest procesora obrazu do kamery endoskopowej. Jako że jest to sprzęt produkcji Chińskiej to nie ma na miejscu serwisu producenta a odsyłanie tego do Chin mija się z celem. A być może problem jest Błahy coś się spaliło w środku bądź jakiś zimny lut Albo Gniazdo jest do wymiany. Zdaję sobie sprawę że może być to nienaprawialne z powodu braku części zamiennych. Z drugiej strony nie wydaje mi się Żeby był to jakiś wysoce skomplikowane sprzęt bo na dobrą sprawę przetwarza on tylko obraz z kamery i puszcza go dalej na komputer, ale może bredzę ( ͡° ͜ʖ ͡°) #elektronika #naprawaelektroniki #wroclaw
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@11211 pewnie są dyktowane głosowo Z dużymi przerwami na namysł Po dłuższej przerwie wszystko się zaczyna od wielkich liter jak nowe zdanie I brak zazwyczaj interpunkcji
  • Odpowiedz
  • 0
@bedejutro sam procesor nowy pewnie z 20k, gorzej ze jest to już kilkuletni sprzęt kompatybilny z kamerą która kosztuje drugie tyle. A nie znajdę takiego używanego, a producent już ich nie produkuje. Wiec jego smierć to dla mnie ewentualny koszt kilkudziesięciu tysięcy które musiałbym wyłożyć.
  • Odpowiedz
@hurin: do czego kamera? Jeżeli wod-kan to mam pewne doświadczenie ze sprzętem endoskopowym, tyle że rząd wielkości droższym ;) napisz na msg co to dokładnie jest, jeżeli masz jakieś zdjęcia to też daj
  • Odpowiedz