Aktywne Wpisy

zomowiec +117
Po prawie 7 latach… MAM TO!
Dzisiaj oficjalnie spłaciłem ostatnią ratę kredytu hipotecznego.
Po 6 latach i 9 miesiącach mogę powiedzieć: mój dom jest naprawdę mój.
To nie przyszło łatwo. Przez te lata:
Dzisiaj oficjalnie spłaciłem ostatnią ratę kredytu hipotecznego.
Po 6 latach i 9 miesiącach mogę powiedzieć: mój dom jest naprawdę mój.
To nie przyszło łatwo. Przez te lata:

źródło: temp_file6806119477987986565
Pobierz
troglodyta_erudyta +203
W tym wątku dziękujemy Michałowi Białkowi i jego ekipie za doskonałe zabezpieczenia antyspamowe na jego portalu. Wpisujcie miasta.
#wykop
#wykop
#polityka #konfederacja #trzaskowski #wybory #republika
@Kacpy134: ☝️
@Kacpy134: poza tym obaj wiemy, że czego by tam nie zrobił i nie powiedział to i tak napisałbyś "świetny wywiad". ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kacpy134 @Hieronim_Pompa_Bosh: w tym, że zwolennicy Konfederacji oglądają tępą propagandę Republiki. Nie dość, że skłamał to jeszcze obraził ludzi o których poparcie rzekomo chce walczyć.
@Kacpy134: ale podejmij ten minimalny wysiłek intelektualny i przeczytaj ze zrozumieniem to co napisałem. (-‸ლ)
@OlFunkyBastard: A może nie oglądają? XD
Przecież zanim pis stracił swoją tubę propagandową w postaci TVP to republika była jednym z najczęściej linkowanych mediów przez konfederatów na przykład tutaj na wykopie, obok innych jak wrealu czy inne PolskaStronaPolskiegoPolakaZPolski XD
Nadal zresztą przekaz konfederatów jest 1:1 z tym co pierdzielą w republice więc gdzie tu kłamstwo?
@mirun1717: żyjesz w alternatywnej rzeczywistości. Konfederacja przez bardzo długi okres czasu miała bana na PiSowskie media. Osobiście nie znam ani jednego zwolennika Konfederacji który oglądałby Republikę, a z nam takich osób sporo. Po prostu jesteś kolejnym fanatykiem który nie jest w stanie pojąć, że może istnieć coś pomiędzy PiSem, a PO. PiSowcy którymi tak
@Vetinari: większość nie ogląda. Konfederacja stara się zwiększać zasięgi i przejmować elektorat PiSu, więc pojawia się i w Republice. Niby oczywisty banał, a jak widać nie dla wszystkich.
Ojej, powiedzieli tak na Republice, w takim razie oddam głos na chama, cwaniaka i oszusta, mającego powiązania z półświatkiem