Wpis z mikrobloga

@Neocaridina: Jak ja nienawidzę tych odstraszaczy. Nie dość że to nie działa to gdzie nie pójdziesz tam piszczy. Otworzysz okno - piszczy. Idziesz na spacer - piszczy. Ludzie są głusi że tego nie słyszą, czy po prostu mają w dupie sąsiadów?
  • Odpowiedz
Ludzie są głusi że tego nie słyszą,

@czwartafaza: Niektórzy słyszą to bardziej, inni mniej. Kiedyś pytałem różnych ludzi. Jak masz w genach więcej kuny to bardziej wkurza

czy po prostu mają w dupie
  • Odpowiedz
@czwartafaza: mi wychodzi zgodnie z wiekiem. Algorytm youtube odcina chyba przy odpowiedniku 27 lat - jest w komentarzach opisane. Dałem coś na kształt do przesłuchania czterolatce, to widziałem jak cierpi, a ja nie słyszałem niczego
  • Odpowiedz
@czwartafaza: mnie też to wkurza niemiłosiernie. Wszędzie tylko titka, a ludzie nie słyszą. Albo ich nie denerwuje, bo im się wydaje, że kuny odstraszy. Nic podobnego.

Ludzie, posłuchajcie: nic to nie daje, tylko wam akumulator wyładowywuje, a bliźni wokół wiedzą, że jesteście prymitywami.

• Odpowiedz
@czwartafaza: też je słyszę i to jest masakra, piszczące cewki niestety też w różnych sprzętacb i dużo rzeczy, których ludzie już normalnie nie słyszą, a mnie wkurzają i uważają, że sobie to wszystko wymyślam
  • Odpowiedz
@Neocaridina: Jak ja nienawidzę tych odstraszaczy. Nie dość że to nie działa to gdzie nie pójdziesz tam piszczy. Otworzysz okno - piszczy. Idziesz na spacer - piszczy. Ludzie są głusi że tego nie słyszą, czy po prostu mają w dupie sąsiadów?

@czwartafaza: Gdybym był kuną to dokładnie bym coś takiego napisał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
Jak ja nienawidzę tych odstraszaczy. Nie dość że to nie działa to gdzie nie pójdziesz tam piszczy. Otworzysz okno - piszczy. Idziesz na spacer - piszczy. Ludzie są głusi że tego nie słyszą, czy po prostu mają w dupie sąsiadów?

@czwartafaza Nie słyszą. Byłem z żoną u kolegi i miał to w garażu. Nic nie słyszałem, nie wiedziałem, że w ogóle coś piszczy, a ona nie mogła tam stać.
  • Odpowiedz