Wpis z mikrobloga

Jak to ku** jest ze ledwo co sie kupi to na kolejny dzien na dziure dostaje... tym razem $NVO kupiłem i oczywiście już -3% widze spada po 20 minutach sesji... co za szmaciarstwo :D #gielda
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cytr0netx99: niby mem, ale nie do końca, Wolf 5 tys ludzi zatrudnia, dziala w ważnej dla USA branży, jak się dogadają co do restrukturyzacji, to dostaną 750 milionów usd wsparcia...

Coś mi podpowiada, że tam istnieje szansa na zarobek, choc większą szansa jest na utratę całości kapitału, ale i tak wszedłem za dużym kapitałem, bo Ok. 10% portfolio (pozostałe 90 mam w unh ¯\(ツ)/¯ i jeszcze dziś dokupię jak poleci
  • Odpowiedz
@cytr0netx99: No ja ze średnią 3.68 to sobie mogę czekać co najwyżej xd ale fakt, rundy teraz można kręcić ¯\(ツ)/¯

Tak btw. To tam dużo funduszy ma kupę siana, najwięcej blackrock, wszystkie mają średnią w okolicach 3.5-3.7, 10 czerwca muszą złożyć papiery dotyczące tego jak się zmieniły ich pozycje w tej spółce. Jak dokupowali w dołku, to wiadomo jak to się skończy. Jak się pozbyli akcji na podbitce, to też
  • Odpowiedz