Aktywne Wpisy
dawig123 0
Szukam do swojej małej działalności pracownika - działalność w Katowicach, praca to obsługa klienta. Jedyne wymagania to Angielski B2, niemiecki B2, prawo jazdy, podstawy komputera wiadomo i tyle, doświadczenie niewymagane - ile byście takiemu pracownikowi zaoferowali? Wiem, że za minimalną nie ma szans przez niemiecki ale UoP i 5200-5500 brutto będzie ok myślicie?
#katowice #pracbaza #korposwiat #praca #niemiecki
#katowice #pracbaza #korposwiat #praca #niemiecki

Mirkosoft +30

@nflsteelers bylo mowic, ze NVO kupujesz to bym sprzedał ;), gówniany papier ostatnio, trzeba się modlić o dobre EC i jakieś przełomy
Coś mi podpowiada, że tam istnieje szansa na zarobek, choc większą szansa jest na utratę całości kapitału, ale i tak wszedłem za dużym kapitałem, bo Ok. 10% portfolio (pozostałe 90 mam w unh ¯\(ツ)/¯ i jeszcze dziś dokupię jak poleci
@nie_umiem_inwestowac ja zrobilem runde na tym a wczoraj kupilem 500@1 z celem do sprzedania za 1,4 co prawie sie udalo
Tak btw. To tam dużo funduszy ma kupę siana, najwięcej blackrock, wszystkie mają średnią w okolicach 3.5-3.7, 10 czerwca muszą złożyć papiery dotyczące tego jak się zmieniły ich pozycje w tej spółce. Jak dokupowali w dołku, to wiadomo jak to się skończy. Jak się pozbyli akcji na podbitce, to też