Aktywne Wpisy

wscieklykabanos +49
#warszawa I o co się tak przypiedalasz, społeczniaku? Ja tylko na chwilkę, a poza tym wszyscy tak robią. A tak w ogóle to jest "wypas" auto, więc mogę więcej, frajerze!
#polskiedrogi a raczej chodniki i ścieżki rowerowe xD
#polskiedrogi a raczej chodniki i ścieżki rowerowe xD
źródło: MiastoUrsynow HCbbgfobsAAS3-J
Pobierz
Nacho_Libre +5
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Jak przeciwnik gra słabo (podstawki robi, na widły się ustawia) to wtedy wiadomo że to wykorzystujesz i te ruchy maja dokładność 100%
Ale na poziomie 1200 to też bym się nie sugerował. Ja gram czasami z synem na boty i jak młody gra na np. Bota 400 elo to jest w stanie zrobić +80% na długiej partii głównie
https://www.youtube.com/watch?v=KzdJR8CaPTQ&list=PLlgqJL3dZiEKmBvmb3cIxGrQEXA8GOA0W
@5da4266d3de6dbaf425a2d4fc16225d0: Właśnie dlatego podobają mi się firmy Czerwa . Nie kombinuj, bo nie umiesz. Najpierw wyprowadź figury, potem czekasz na podwałkę przeciwnika, żeby dostać przewagę, wymieniasz figury i wykorzystujesz przewagę figur w końcówce. Voila 1000 ELO.
Najtrudniejsze to niepodwalanie figur przeciwnikowi. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Yelonek: Też lubię Czerwa ogladać. Tylko mi się wydaję, że mimo iż gra proste szachy, to jednak jest Mistrzem Międzynarodowym i w tych speedrunach nie gra jak typowe 700 czy 900 ELO. Z drugiej strony masz rację, że z takiej gry można się bardzo wiele nauczyć..
@bialawitz: Na razie nie rozważam lekcji u trenera. Póki co bazuję na materiale w
Od 15 ruchu w tej partii nic się nie działo. Często było 20 ruchów dających równą pozycję i tylko 1 ruch przegrywający.
Przeciwnikowi udało się stworzyć groźbę, a ty ją przeoczyłeś. Dało się obronić przed tą groźbą i pozycja byłaby nadal równa.
Dlatego