Wpis z mikrobloga

@donatien-de-sade: ale przexiez tutaj nie ma nic nie realistycznego. Takich dziewczyn z taką figura jest masę. Zdziwiłbyś się ile odpowiednia poza i kadr może zdziałać na zdjęciu. I z laski która wygląda przeciętnie nie ma dużych p----i na żywo, na zdjęciu wychodzi torpeda. Nie neguje tego ze duża część retuszuje sobie fotki czy gdzieś poprawia talię czy cos innego na zdjęciu. Ale to nie znaczy że każde takie jest i
  • Odpowiedz
@donatien-de-sade: jaką świętość? Po prostu się trochę wygłupiłeś zakładając, że takie zdjęcie musi być efektem photshopa. Oczywiście, zdjęcie pewnie jest retuszowane, jak i zupełnie zwykłe zdjęcia, ale nie ma tam niczego niezwykłego. Twoja reakcja na to świadczy o jakiejś frustracji, no i o tym, że nie wiesz jak wygląda ciało przeciętnej młodej kobiety ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@salo91 jakbyś się znał na fotografii to byś wiedział, jak to wygląda w przypadku aktów kobiecych i że jest to prawie zawsze podrasowane, tak jak podrasowane są tatuaże na stronach studiów czy paznokcie na stronach kosmetyczek.

Tak, jestem sfrustrowany, tak nie wiem jak wygląda ciało przeciętnej młodej kobiety XD coś jeszcze? Bo nie chce mi się z wami już gadać.
  • Odpowiedz
@donatien-de-sade: ale co znaczy podrasowane? Bo Ty piszesz jakby to AI wygenerowało, albo jakby jej 30 kg fotoedytor odjął.albo p----i powiększył dwa razy. A pewnie poprawiono kolor, ununięto jakieś defekty skórne, czyli who cares?

Co na tej fotce jest nierealistyczne?
  • Odpowiedz
@irolslozok: No właśnie widzę że ty mało widziałeś na żywo nagoch kobiet. Moja była miała podobna i figurę i c---i wiec co ty wgl gadasz za bzdury 🤣. To że skóra jest wygładzona i bez żadnych defektów czy celilitu to inna sprawa. Ale figura to nic nadzwyczajnego i na żywo takich lasek z taką figura i cyckami jest od groma
  • Odpowiedz