Aktywne Wpisy

michalxd21 +392
Dzisiaj różowa ma zdjęcie gipsu, a że ma wizytę u innej doktor w innej części miasta w południe to poprosiliśmy o maksymalnie wczesną wizytę. No to wpisali nas na sam początek, na 8:00. Byliśmy oczywiście 7:30 bo trzeba się zarejestrować i czekamy. Czekamy, czekamy, nikt nie wchodzi nikt nie wychodzi. Księciunio dopiero o 8:35 pojawił się w gabinecie XD ale potem wina rejestracji czy pacjentów że dużo roboty.
#lekarz100k #
#lekarz100k #

Lardor +155
Wstaje rano wychodzę z klatki a tu mam taki widok xddddd #krakow oczywiście ładuje wszystkie i dziś jadą do lamusowni na makulaturę właśnie tam dziś się wybierałem
źródło: 1000091710
Pobierz

@IntruderXXL zgłosił swoje konto na wykopie do naprawy.
Moderator tam pracujący napisał:
- Z pańskim kontem jest wszystko w porządku.
Intruder odrzekł:
- Więc dlaczego @Darksed już do mnie nic nie pisze?
( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: intruderxxl
Pobierzźródło: image
Pobierz@Pan_Szeryf:
źródło: hs9lo7g3vb221
Pobierz@Pan_Szeryf: XDDDD, plusik od intrudera zawsze robi ciepło w sercu
Po prostu zbyt bardzo uwielbiam swoje życie, nabrało one tak niesamowitego kształtu że mogę naprawdę powiedzieć że żyje mi się wybitnie i najlepsza w tym jest świadomość że nie spadło mi to z nieba, nie stało się żadne wyjątkowe wydarzenie, tylko
@IntruderXXL: będziemy mieli drugiego ifbb pro na tagu?
@IntruderXXL: Jest na to lekarstwo ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: image
Pobierz@Pan_Szeryf: hahah ale to jest właśnie powód dlaczego uwielbiam swoje życie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■), leciało 700mg trenu leci 500mg obecnie bardzo ładnie w główce to poukładało wszystko.
1. Wez steryd, od ktorego wszystkiem odpier#%
2. Znormalniej
xDD
@In_thrust_we_trust: Tak Coach motywacyjny ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
@dominges08: Tak jak @IntruderXXL pisze, nie ma już ognia ( ͡° ʖ̯ ͡°)