Wpis z mikrobloga

Przechodząc serie arkham czuję że taki Two-Face to strasznie niewykorzystany potencjał. Pojawia się na łącznie 10 minut w arkham city i ma tylko misje poboczną arkham knight a przecież to jeden z największych i najbardziej osobistych przeciwników batmana. Jeszcze strasznie kłuje urwany wątek Bane'a
#gry #batman #pcmasterrace #steam #staregry
Hanlan - Przechodząc serie arkham czuję że taki Two-Face to strasznie niewykorzystany...

źródło: download

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hanlan: Bane miał 5 minut w Asylum, a w Origins pełni większą rolę, więc imo nie ma sensu w każdej grze dawać tych samych złoli (chociaż Killer Croc pojawia się w każdej i w 3 z nich się z nim walczy). Ale co do Two-Face'a to zgoda, zwłaszcza że jego wersja z gier Arkham jest badassowa. Tak samo Black Mask kompletnie niewykorzystany.
  • Odpowiedz
  • 0
@ladykagami: Pamiętam jak mnie wkurzył moment w którym się okazało że black mask to tak naprawdę joker. Naprawdę liczyłem na jakieś odświeżenie. Wogóle origins było spoko pod kątem przeciwników, podobało mi się to, że byli mniej popularni przeciwnicy batmana
  • Odpowiedz
  • 3
@Armanz: No niestety ale mam wrażenie, że 14 letnia gra to już może być stara. Chociaż my wiecznie młodzi to gra też młoda( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Hanlan: Ilość złoli, która się przewinęła przez uniwersum Batmana była szeroka, a przez 4 gry starano się chyba dawac możliwie jak najwięcej fan-serwisu, żeby przybliżyć chociaż większość tych najbardziej rozpoznawalnych.

Rzeczywiście Two-Face z tych topowych dostał chyba najmniej "czasu antenowego" i też żałuję, bo to jedna z moich ulubionych top postaci z uniwersum gacka. Ogólnie w growym uniwersum Gacusia jest jeszcze mnóstwo przestrzeni na przedstawienie postaci, ale jak wiadomo szybko
  • Odpowiedz
  • 1
@John_Doenut: wogóle arkham city mam wrażenie trochę cierpi na zbyt dużą ilość złoli, bardzo wielu się pojawiło na chwilę tak jakby ktoś miał listę ten i ten musi być
  • Odpowiedz
@Hanlan: Dla mnie duże rozczarowanie, to że jak się skończy fabuła, to potem miasto wydaje się takie puste... Można sobie skończyć poboczne, skończyć zbierać wszystkie znajdźki, a tak to... adios.
Mi się te poboczne z różnymi złolami podobały :) Chociaż mogło zamiast nich być więcej Catwoman i tak jak napisałeś, Two-Fejsa.
  • Odpowiedz