Aktywne Wpisy

MaxWalonkoo +104
Wakacje z dziewczyna i teściowa to jest jakiś dramat, nie polecam XD
Jesteśmy w górach i oni nigdzie nie chcą iść, żarcie wybierają pod brata dziewczyny. Idziemy tam gdzie brat dziewczyny chce. Śpię do 11? Dramat, to nic że codziennie wstaje o 6:50 i chciałbym chociaż raz się wyspać. Bolał mnie brzuch? No to źle bo nie miałem humoru. Chce posiedzieć sam w sypialni? Źle bo nie siedzę z nimi, a jak
Jesteśmy w górach i oni nigdzie nie chcą iść, żarcie wybierają pod brata dziewczyny. Idziemy tam gdzie brat dziewczyny chce. Śpię do 11? Dramat, to nic że codziennie wstaje o 6:50 i chciałbym chociaż raz się wyspać. Bolał mnie brzuch? No to źle bo nie miałem humoru. Chce posiedzieć sam w sypialni? Źle bo nie siedzę z nimi, a jak

mrsopelek +285
Widły w plecach to ja czuję po zobaczeniu tej ceny #pizza

źródło: obraz_2025-07-11_151123521
Pobierz
Widziałem na twitterze jak Stanowski co chwila chwali nowym rekordem wyświetleń. Nie dziwię się, że tak jest, bo widzę to nawet po sobie. Przed kampanią wpadałem na kanał zero okazjonalnie, głównie na debaty i to też nie wszystkie.
I odkąd ruszyła kampania w pewnym momencie zacząłem oglądać K0 praktycznie codziennie, a ostatnie dni to oglądam K0 więcej, niż zwyczajnej telewizji. Pierwszy raz widzę taki fenomen w polskich mediach.
I trudno, wiem że ktoś się zaraz zesra z Mariuszem z brajton, ale ku*wa zwyczajnie szczerze powiem, że wywiady prezydenckie w K0 to był najlepszy format debaty kampanijnej jaki kiedykolwiek i gdziekolwiek widziałem w polskich mediach i pod tym względem, jak najbardziej panie Stanowski...
...dobrą robotę robicie.
#kanalzero #wybory
źródło: F8Vffe6XIAAALAK
Pobierz@waro: tzn w czym to było takie super? Nie był dociekliwy do żadnego z kandydatów. Po prostu dal im mówić. Równie dobrze moglby być kandydat i mikrofon bez Stanowskiego czy szyldu KZ.
@matti-nn: no i widzisz jak niewiele potrzeba do szczęścia?
Żadna telewizja do tej pory na to nie wpadła.
Odnoszę się tylko do tych rozmów 1 na 1.
Równie dobrą robotę zrobił Antoni Dudek, czy Rymanowski, ale
Nie było w polskiej tewizji dotąd wywiadów z kandydatami na prezydenta w formacie 2-3 godzinnym. W ogóle. Ponadto Stanowski zdążył oblecieć wszystkich, włącznie z politycznym planktonem. Plankton wcześniej w mediach po prostu nie istniał.
Komentarz usunięty przez autora
Wywiady u Dudka w Super Ekspresie były imo lepsze ale tak, poziom całkiem przyzwoity.
@waro: cwaniaczek 711 jeszcze nie ogarnął, że stał się Kukizem 2.0. W ciągu pięciu-siedmiu lat się przekona.
@mrocznapszczola: to ogólnie prawda...
ALE
tutaj można spytać się TVP czemu w całej swojej historii istnienia nigdy nie podjęła się takiej misji, skoro ma to rzekomo w swoim statucie i z definicji nie powinna się oglądać na słupki oglądalności.