Hej Mircy, kto się zna na szkodach z OC? Baba wjechała w mojego gruza tyłem w mój przedni zderzak. Trochę się to porysowało ale nic nie odpadło, nic się nie rusza (maskownica odstaje odrobinę) i generalnie wygląda na to że wystarczy klepnąć mocniej ręką w maskownicę i wskoczy na miejsce. TU na podstawie zdjęć oszacowało szkodę na 1500 i teraz pytanie czy brać i nie robić, czy zrobić, czy co? #oc #motoryzacja
@karolek_z_naklejkowa: Na pewno raz się odwołać, mogli np. policzyć ci jakieś chińskie części (a masz oryginalne) i zaniżyć wartość roboczogodzin. A jak gruzin wart więcej niż 20k to ja bym robił, po co jeździć obdrapańcem.
Baba wjechała w mojego gruza tyłem w mój przedni zderzak. Trochę się to porysowało ale nic nie odpadło, nic się nie rusza (maskownica odstaje odrobinę) i generalnie wygląda na to że wystarczy klepnąć mocniej ręką w maskownicę i wskoczy na miejsce. TU na podstawie zdjęć oszacowało szkodę na 1500 i teraz pytanie czy brać i nie robić, czy zrobić, czy co? #oc #motoryzacja