Aktywne Wpisy
wysokiewiczplum +245
1987 rok - 6310 studentów lekarskiego zaczyna 1 rok, za tego biednego PRLu
1994 - 2000 - tu średnia zaczynających wynosi ledwie 2070
2003 - 2012 - średnia to 3130, w roku 2004 limit to było ledwie 2240 miejsc
Lekarze nie są nadludźmi. Sekretem ich wynagrodzeń nie jest ani poziom studiów, ani rzekoma odpowiedzialność, ani też charakter pracy. Źródłem przepychu, pazerności i wszelkich patologii w ochronie zdrowia są skandalicznie niskie limity przyjęć na studia obowiązujące
1994 - 2000 - tu średnia zaczynających wynosi ledwie 2070
2003 - 2012 - średnia to 3130, w roku 2004 limit to było ledwie 2240 miejsc
Lekarze nie są nadludźmi. Sekretem ich wynagrodzeń nie jest ani poziom studiów, ani rzekoma odpowiedzialność, ani też charakter pracy. Źródłem przepychu, pazerności i wszelkich patologii w ochronie zdrowia są skandalicznie niskie limity przyjęć na studia obowiązujące

Larsberg +28
Redaktorzyna namawia by zostać niewolnikiem systemu xD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#antynatalizm #demografia #dzieci #polska #pieklomezczyzn #rakcontent
#antynatalizm #demografia #dzieci #polska #pieklomezczyzn #rakcontent

Skyrimskie opowieści # 15/100
Przespałem się z problemem i doszedłem do wniosku, że nie ma co się rzucać na głęboką wodę. Jeśli coś mam zrobić dobrze, to muszę się do tego dobrze przygotować. Małymi krokami osiągnę to, co sobie założyłem. Muszę być cierpliwy.
Póki co wypełniam drobne zlecenia. Miecz Amrena, amulet Zenithara dla Argonianki z Wichrowego Tronu... Kilka osób wspominało mi, że warto odwiedzić Zimową Twierdzę oraz tamtejszą Akademię. Postanowiłem udać się w to miejsce. Nie mogę przyzwyczaić się do panującego tu zimna. Do bezprawia powoli się już przyzwyczajam.
źródło: ScreenShot19
Pobierz