Wpis z mikrobloga

#rozdajo mojej drewnianej skrzyneczki razem z świecącym galaktycznym wisiorkiem który ostatnio stworzyłem!

Nie spodziewałem się, że to nastąpi ale muszę Was poprosić o pomoc w szukaniu pracy we #wroclaw
Wybaczcie swego rodzaju spam, ale z powodów rodzinnych potrzebuję stałych dochodów których rękodzieło nigdy nie dawało.

Szukam rozwojowej pracy Wrocław i okolice!
7 lat prowadziłem własny sklep online z rękodziełem i biżuterią tworzoną przeze mnie od podstaw - bardzo możliwe, że kojarzycie moje wpisy z #rozkminkrzaka

Nie chcę wracać za kółko na ciężarowy na którego mam uprawnienia, więc szukam innej, stabilnej pracy - UoP albo B2B na miejscu.
Jestem dość wszechstronny jeśli chodzi o umiejętności, stawiam na szczerość i normalne podejście.

Moje doświadczenie:
- Znam WooCommerce, prowadzenie działalności znam od środka. Od kontaktu z klientem, fotografowanie, wrzucanie rzeczy na stronę, produkcję, po pakowanie i wysyłkę.
- Mam kamery oraz sprzęt do nagrywania - jestem w stanie oświetlić, nagrać, nagłośnić i zmontować to co potrzeba.
- Mogę pisać scenariusze pod konkretne serie filmów oraz strategie, możemy wspólnie opracować plan który wspólnie zaczniemy stopniowo wdrażać.
- Jestem sprawny manualnie - miesięcznie tworzyłem nawet kilkaset sztuk swojej biżuterii od podstaw, a nowych rzeczy absolutnie się nie boję.
- Mam mały park maszynowy, ploter laserowy, możliwość obróbki drewna - możemy wspólnie opracować dany produkt, który będę produkować pod Twoją marką jeśli masz taką potrzebę. Mogę również tworzyć swoje sprawdzone przedmioty pod Twoją marką, nie mam z tym problemu.
- Jestem w stanie pomóc Ci przy działalności - jeśli zaczyna Ci brakować czasu prowadząc własną firmę, jestem w stanie przejąć część obowiązków na prostych zasadach B2B które będą opłacalne dla obu stron.
- Nie oczekuję góry pieniędzy a ludzkiego podejścia i stabilności - jestem w stanie realnie pomóc przy działalności i to kompleksowo. Z odpowiednim przeszkoleniem jestem w stanie szybko nauczyć się nowych umiejętności, najważniejszy jest dla mnie dobry kontakt i chemia zespołowa. Owocowych czwartków nie wymagam, wolę stabilne piątki i spokojne poniedziałki.

Jeśli znasz kogoś, kto szuka we Wrocławiu solidnego pracownika, albo sam jesteś przedsiębiorcą który poszukuje takowego - zapraszam do kontaktu: bido.rekodzielo@gmail.com , albo tutaj na PW gdzie chętnie przekażę nr. telefonu, albo możemy umówić się na spotkanie na żywo.

Dzięki z góry za każdego pioruna i kontakt!

#rozkminkrzaka #szukampracy
bkwas - #rozdajo mojej drewnianej skrzyneczki razem z świecącym galaktycznym wisiorki...

źródło: Galaktyczny owal pudełko rekodzielniczy2

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wypiek
  • 1
@gardziok ten konkretny to prosta luminescencja - kupuje hurtowo pigmenty luminescencyjne które mieszam z kolorowymi (najczęściej perłowymi) pigmentami i żywicą a później w kilku etapach je łącze.

To nie jest mocny i oczojebitny efekt, ale w dobrych warunkach (słoneczny dzień + wejście do ciemniejszego pomieszczenia) potrafi cieszyć oczy ;)

Ale ja tam wole tryt i radioluminescencje - do dzisiaj robi na mnie wrażenie, choć to też delikatne zjawisko.
bkwas - @gardziok ten konkretny to prosta luminescencja - kupuje hurtowo pigmenty lum...

źródło: 1000010919

Pobierz
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 0
@jan_ush jeśli fajna praca to tak naprawdę każdy rejon wchodzi w grę - dostanę się rowerem, motorem albo kupię starego gruza bo i tak o tym marzę od dłuższego czasu :D
  • Odpowiedz
@bkwas: życzę Ci powodzenia i trochę przykro się to czyta że pasja nie daje Ci wystarczająco dużo pieniędzy. Mam nadzieję że taki twórczy umysł jak Twój się nie zanudzi w pracy na etacie. Trzymam kciuki!

Oczywiście już od bardzo dawna Cię kojarzę z Mirko i pamiętam wpis jak już coś pisałeś że chcesz zrezygnować ze sklepu. Kurde szkoda.
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 0
@kureci_paratko przyznaję, Wrocław nie dał mi tak dużo możliwości jak myślałem, ale jednak praktycznie 8 lat na własnej działalności daje o sobie znać - brak doświadczenia "na papierze" i w większości korpo leżę.
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 0
@arkagham nie wiem co odwaliłem, ale coś czuję że najpierw musiałem temat zawalić by później go moc tak ładnie naprawić :D

Ale przyznaję się bez bicia - wolę szczerze niż w kłamstwie, to o wiele prostsze ;)
  • Odpowiedz
@bkwas poprzegladaj polskie kanały z top 100 na YT, bardzo często widzę, że szukają monterów lub researcherów, bardzo niedawno pisał o tym nie wiem ale się dowiem który też z nami mirkuje
  • Odpowiedz