Wpis z mikrobloga

@dsad-sda: znając szczęście w życiu to właśnie tak się stanie. 5 lat temu jak głupi o 21 siedziałem i czekałem na wynik, skończyło się okropnym rozczarowaniem
  • Odpowiedz
@dsad-sda: Nawrocki jako prezydent to tylko pierwsza część tej historii. Gdyby w wyborach parlamentarnych w 2027 powtórzyły się wyniki sprzed paru dni, to PIS + Konfa + Braun zgarniają większość konstytucyjną.
  • Odpowiedz
to mi się w głowie nie mieści. Jesteśmy drugą Rosją

@-o_o-: tak samo jakiś czas temu na Ukrainie nikt nie mógł zrozumieć czemu wschód wybiera im na prezydenta bandziora Janukowycza. Tamci też twierdzili, że to "nasz" i nie chcieli słuchać
  • Odpowiedz
@dsad-sda trochę to jest przygnębiające, zwłaszcza, kiedy jest się względnie młodym człowiekiem i się cieszyło, że w kraju z powrotem zaczyna się robić normalnie, europejsko, można przestać myśleć o emigracji i że ludzie przejrzeli na oczy po tych 8 latach klęsk. Nadzieję mam ogromną, że niezależnie od poglądów ludzie nie zagłosują na pospolitego gangusa i cwaniaka no i faktycznie siedzi mi to w głowie.
  • Odpowiedz
@dsad-sda w nocy w niedzielę na poniedziałek przebudziłem się o 3 i już nie mogłem zasnąć że stresu. Mam teraz mega wzmożenie, działam na swoją skromna skalę i namawiam kogo mogę z niezdecydowanych i tych co nie mają zamiaru iść na wybory.
  • Odpowiedz
@dsad-sda: XD skąd się biorą tacy jak wy? nawet jak ten przygłup zostanie prezydentem, to co? pisiory miały koryto przy pysku 8 lat, i co? i nic. Polska jak szła do przodu, tak dalej idzie, mimo starań polityków. Rzygam jedym i drugim, bo będą tylko długopisami swoich panów, Jedyne co przemawia za Trzaskiem, jest to że jego właściciel, jest bardziej stabilny umysłowo, Kaczka jest coraz starsza i nie wiadomo co
  • Odpowiedz
@GULO666 i nic? brakło jednej kadencji i miałbyś tu Białoruś i to nie jest żadne propagandowe straszenie. Przejęcie sądów, zrobienie z tvp mediów na skalę korei północnej które skłóciły całe rodziny na zawsze. Ułaskawianie polityków, miliardy z------e ze spółek skarbu państwa, naruszenie konsensu aborcyjnego, wpuszczanie emigrantów na niespotykaną do tej pory skalę, to jest serio nic? Nie jestem wyznawcą PO i gdybym mógł to bym głosował na kogoś innego niż Trzaskowski,
  • Odpowiedz