Aktywne Wpisy

naganiaczherculesa +407
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

johnshepard2000 +47
Ciąg dalszy spowiedzi gotki. Twierdzi, że jest prześladowana i nękana. Jej bad boy by powiedział, że taka jest cena funkcjonowania w Internecie XD Ciężko współczuć.
#kiszak
#kiszak

Cieszę się że pomaga kwas hialuronowy na zerwane ścięgna xd
Pozdrawiam
W tym szpitalu nie potrafili mi ściągnąć 0.4l krwiaka i chodziłem z bułą jakbym nosił piłkę tenisową w kieszeni. Prywatnie wystarczyło 15 min. USG w trakcie punkcji dla lepszego trafienia i zeszło wszystko w chwilę. Na NFZ miałem się z tym bujać przez 3 tygodnie zapisując się ciągle to innej kolejki bo chirurg nie może mi zrobić
Byłeś w sor czyli szpitalnym oddziale ratunkowym który zaopatruje pacjentów w zagrożeniu życia. 400 ml płynu nie jest stanem zagrożenia życia tylko do opracowania w poradni ortopedycznej. Nie mogli ci zrobić USG stawu
Co do USG to nie mam pretensji aż tak, że nie zrobili na sorze. Bardziej chodzi mi o późniejszą wizytę u chirurga ortopedy. Zobaczył to i stwierdził, że nadaje się do pilnej punkcji, ale do tego muszę mieć USG. Przez 15 min walczył z kompem i wypisał mi skierowanie. Potem miałem czekać tydzień na USG i znowu
Kolejki u specjalistów są na rok tak zgodzę się jest to spowodowane małą liczbą specjalistów którzy na NFZ
Lekarze teraz padli ofiarą hejtu że ile to zarabiają jak to nic nie robią jak to błędy popelniają. A prawda jest taka