Wpis z mikrobloga

Trzymajcie kciuki za Mirka, może będzie na levelu managera po 3 latach adminowania i dochrapie się trochę powyżej tych 30k rocznie :)

I ja wiem że u prywaciarza w korpo pewnie zarobiłbym nieco więcej od ręki - ale nie miałbym takiego chill outu i takich fajnych kolegów jak tu. Seryjka, pracuje tu na uniwersytecie 3 lata i jeszcze nigdy odkąd zacząłem pracować a miałem przedtem 2 inne poważniejsze prace w szpitalu (laboratorium 2 lata, HR też 2 lata) nie miałem tak fajnego towarzystwa, takiej fajnej atmosfery w pracy, takiego luzu przez większość czasu poza 3 krytycznymi miesiącami w roku jak mamy nowy nabór - no żal to rzucać cholera :D Pojawiła się okazja to postanowiłem aplikować o awans, a może dadzą, kto wie. Jedyny minus to że nikt z mojego departamentu nie może być w panelu, decyzję podejmują totalne randomy z innych działów na podstawie takiego formularza co się wypełnia na max. 3000 słów z uzasadnieniem i przykładami tego co się robiło. Totalnie uznaniowe IMHO.

#uk #pracbaza
MarianoaItaliano - Trzymajcie kciuki za Mirka, może będzie na levelu managera po 3 la...

źródło: image

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach