Aktywne Wpisy

wykop +15
Nowe aplikacje Wykopu już na horyzoncie! 🚀 💙
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi

Wrocław. Podobno jedno z najbogatszych miast jednego z najszybciej rozwijających się państw w Europie.
A tu kolejka do sklepu z używanymi ubraniami na kilka minut przed otwarciem.
#wroclaw #50twarzybiedy
A tu kolejka do sklepu z używanymi ubraniami na kilka minut przed otwarciem.
#wroclaw #50twarzybiedy
źródło: IMG_20251112_085918
Pobierz

I ja wiem że u prywaciarza w korpo pewnie zarobiłbym nieco więcej od ręki - ale nie miałbym takiego chill outu i takich fajnych kolegów jak tu. Seryjka, pracuje tu na uniwersytecie 3 lata i jeszcze nigdy odkąd zacząłem pracować a miałem przedtem 2 inne poważniejsze prace w szpitalu (laboratorium 2 lata, HR też 2 lata) nie miałem tak fajnego towarzystwa, takiej fajnej atmosfery w pracy, takiego luzu przez większość czasu poza 3 krytycznymi miesiącami w roku jak mamy nowy nabór - no żal to rzucać cholera :D Pojawiła się okazja to postanowiłem aplikować o awans, a może dadzą, kto wie. Jedyny minus to że nikt z mojego departamentu nie może być w panelu, decyzję podejmują totalne randomy z innych działów na podstawie takiego formularza co się wypełnia na max. 3000 słów z uzasadnieniem i przykładami tego co się robiło. Totalnie uznaniowe IMHO.
#uk #pracbaza
źródło: image
Pobierz( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
@MarianoaItaliano:
@MarianoaItaliano: Mnie to mówisz? Mieszkałem przy samej M25 a teraz przeprowadziłem się odrobinej dalej.