Aktywne Wpisy
p0melo +106
Byłem u lekarki, wizyta 10 minut, z czego 7 minut to była cisza bo pi$da coś tam sobie w komputerze wpisywała nie patrząc na mnie. Zadała mi pytanie boli co i po co przyszedł? Czy biorę leki?
Zadała 5 pytań reszta czasu to niezręczne milczenie i patrzenie jak babsztyl wpisywał coś w komputer. 3min wywiad, 5 min. mierzenie ciśnienia jakby kuzwa w tych czasach nikt ciśnieniomierza za 15 zł w domu nie
Zadała 5 pytań reszta czasu to niezręczne milczenie i patrzenie jak babsztyl wpisywał coś w komputer. 3min wywiad, 5 min. mierzenie ciśnienia jakby kuzwa w tych czasach nikt ciśnieniomierza za 15 zł w domu nie
źródło: images
Pobierz
twardy-zawodnik +137
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Szukam sensownej firmy #kancelaria #prawnik (najlepiej z #krakow ) #windykacja pośrednicząca w sprawach o #ubezpieczenie z okazji #wypadek drogowy.
TU Warta (OC sprawcy) chce mi dać jakieś ochłapy, sprawa jest ewidentna, koleś prawie 3 promile skasował mi auto i w pewien sposób zdrowie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Pełna dokumentacja policyjna i medyczna do ręki.
Dzięki za jakiekolwiek info, ja z poziomu szaraczka jestem traktowany z buta.
Sam kiedyś trafiłem do jakiejś firmy, gość zaproponował mi dopłatę do odszkodowania i cesje roszczeń do szkody na niego, a jak sprawdziłem jego imię nazwisko, to gość ma kilka firm, i sobie dorabiał
Niemniej sprawa ewidentna, więc to nie casusy.
@marcinst:
z ciekawości, jak gość był pijany to go ubezpieczenie OC AC nie obejmuje i TU Warta wypłaci ci kasę, którą później będzie windykować ze sprawcy?
@marcinst:
Też nie jestem biegły w temacie, ale mam namiar na rzeczoznawcę z Krakowa, znajomy u niego robił samochód "na zabytek" w sensie że mu papiery wyrobił potwierdzające tam coś.
Wiem że przy szkodach na pojeździe biorą ok. 350 zł za zrobienie kosztorysu naprawy, ale jak pisałeś o skasowaniu samochodu, to pewnie będzie szkoda całkowita.
Najlepiej do nich zadzwonić, podjechać, na maile odpisują
tak to regres w takim przypadku, dodatkowo próba ucieczki, czyli idzie na niego, też nie jestem prawnikiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)