Wpis z mikrobloga

Hej,
Zamierzam kupić nowego IPada Pro, potrzebuje do niego klawiatury, warto płacić tyle za Magic Keyboard czy są jakieś inne sensowne alternatywy?
#ipad #apple
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wakabajashii: miałem do poprzedniego iPada Pro 11” tą od logitecha (a w sumie to 2 od nich), a teraz do iPada Pro 13 mam tą od Apple. Ogólnie powiem tak jeśli chcesz pracować z laptopem na kolanach to od razu bierz tą od Apple lub z podobnym mechanizmem zawiasów, jeśli nie i nie przeszkadza ci ile miejsca potrzebuje tablet z rozłożoną klawiaturą to mogę polecić logitecha (a przynajmniej poprzednią generację,
  • Odpowiedz
@Wakabajashii: jeszcze mały update, bo jest duże prawdopodobieństwo, że ktoś w przyszłości trafi na ten wątek szukając klawiatury do iPada.

Pozwolę sobie zamieścić zdjęcie z reddita.
Ogólnie problem polega na tym, że w nowszych generacjach obudowy (nie mówię o najnowszej - tej co wyszła bodajże w ubiegłym roku) poprawili faktycznie problem polegający na pękaniu gumy w okolicach głośników poprzez dołożenie większej ilości gumy ( ͡° ͜ʖ ͡°
upadly - @Wakabajashii: jeszcze mały update, bo jest duże prawdopodobieństwo, że ktoś...

źródło: IMG_0580

Pobierz
  • Odpowiedz