Aktywne Wpisy

zyxinx +1160
#dom #nieruchomosci #deweloper #polska
[Nawiązując do wpisu z dnia 8.06.25r. : ]( https://wykop.pl/wpis/81872839/dom-nieruchomosci-prawo-deweloper-mirki-i-mirabelk/strona/1 )
Po akcji ze zrywaniem kartki informacyjnej o usunięciu wiaty przez jednego z sąsiadów postanowiłem iść krok dalej i wydrukowałem 23 kopie i wrzuciłem każdemu mieszkańcowi do skrzynki na listy, żeby mieć pewność że każdy jest poinformowany. Widać, że któryś z sąsiadów bardzo się pieklił z tego powodu, bo postanowił wrzucić mi tą
[Nawiązując do wpisu z dnia 8.06.25r. : ]( https://wykop.pl/wpis/81872839/dom-nieruchomosci-prawo-deweloper-mirki-i-mirabelk/strona/1 )
Po akcji ze zrywaniem kartki informacyjnej o usunięciu wiaty przez jednego z sąsiadów postanowiłem iść krok dalej i wydrukowałem 23 kopie i wrzuciłem każdemu mieszkańcowi do skrzynki na listy, żeby mieć pewność że każdy jest poinformowany. Widać, że któryś z sąsiadów bardzo się pieklił z tego powodu, bo postanowił wrzucić mi tą
źródło: po akcji
Pobierz
krzysztof48 +228
#paragonygrozy #napiwek #krakow Nie mój, ten kradziony ale tak się zastanawiałem w domu czemu dużo więcej zapłaciłem w tym lokalu. Miłego drogiego wypoczynku
źródło: temp_file570599887942943474
Pobierz

W 2024 r. wydano 322,9 tys. zezwoleń na pracę cudzoziemców - podał resort rodziny, pracy i polityki społecznej.
W 2023 r. liczba ta wynosiła 320,6 tys. wobec 365,5 tys. w 2022 roku.
@KOLEGAMAMY: nie tusk rządzi, tylko tak im przedstawiono, że rzekomo tusk rządzi. Ruszyli z cpk i atomem, chcieli aborcji, ale u----ł to psl, uszczelnili granicę, zredukowali liczbę imigrantów, wzrost PKB, spadek inflacji. Pisowiec powie, że jest dokładnie na odwrót, bo łyknął propagandę
@Veillo:
Co się dziwisz, u nas prezes Instytutu Pamięci Narodowej nie pamięta, ile ma mieszkań, to co tu wymagać od szarego Kowalskiego...
wymień mi 10 afer teraźniejszego rządu od czasu kiedy rządzą, czyli tych prawie 2 lat
I nie amber gold i afera podsłuchowa czy ośmiorniczki nie są gorsze od tego co pis robił przez swoją kadencję i nie wydarzyły się w ciągu 2 ostatnich lat
@KOLEGAMAMY: śmieszne, że tylu ludzi nie rozumie czym jest koalicja i demokracja w ogóle ¯\(ツ)/¯
I przez takich jak ty były rozbiory Polski naiwniaku. Albo naiwny albo głupi ciężko powiedziec
Peło ma 1500 afer i co, wychodzi na to że pełowcy są większymi złodziejami i kanalikami, to wiele o tobie mówi skoro na nich głosujesz bociku. Dawaj szukaj większego wysrywu, podbij do 2k tych afer
"wprowadzimy 100 konkretów o których mówiliśmy... A w sumie po co wprowadzać, głupi wyborcy po i tak tego nie sprawdzaja"
Głupi jesteś czy udajesz? Ukrócono sprowadzenie imigrantów szczególnie tych z konkretnych krajów.
@KOLEGAMAMY: zaorane, kto wygrywa ten ma rację xd A przy kolejnej wymianę powiesz to samo o PiS? XD