Aktywne Wpisy
arwok +11
#f1 może jestem ślepy, ale nie wierzę że takie cacko, które się pojawiło dzisiaj na twitterze, ominęło ten nadal wciąż aktywny tag ( ͡° ͜ʖ ͡°)
to fragment wyścigu z usługi F1 Digital+, który był w Polsce w latach 1999-2002, dotychczas jeden z największych świętych graali wyścigowych lost media w Polsce
F1 Digital+ był usługą dla abonentów cyfry+ pozwalającą oglądać wyścig F1 na siedmiu (!) kanałach
to fragment wyścigu z usługi F1 Digital+, który był w Polsce w latach 1999-2002, dotychczas jeden z największych świętych graali wyścigowych lost media w Polsce
F1 Digital+ był usługą dla abonentów cyfry+ pozwalającą oglądać wyścig F1 na siedmiu (!) kanałach

josedra52 +4

@BKZGlamrap:
@Dawul: Spokojnie, nie jesteśmy tak głupi jak się wam wydaje. Chodzi o całokształt, frustrację na to dlaczego znowu człowiek nikt wystrugany z banana przez Jarka pół roku przed wyborami ma szanse wygrać. Tusk z koalicjantami powinni uderzyć się w pierś dlaczego znowu tak jest? Bo powtarzanie w kółko, że
Ale kredycik zero procent nie ma na to zadnego
@aei9077: No tak, Platformy wina, że konserwatywna prawica zagłosuje na byle małpę, którą wskazał Kaczyński. W dodatku małpę, która zapowiada zakaz katastra wpisany do konstytucji, a reprezentowana przez niego partia rozpoczęła te dopłaty do kredytów. Logiczny wybór xd
@wstanczyk: No tak, jak śmiesz krytykować świętą platformę obywatelską, przecież oni wszystko zrobili wspaniale, to wszystko wina tego złego PIS i tych głupich wyborców, którzy nie potrafią docenić geniuszu Tuska. Skoro jest tak
@aei9077: No tak, przecież totalnie to powiedziałem xd
Piękna walka z chochołem, ale czy nie ciekawiej by było odpowiadać na
@aei9077: trzeba było na Wocha głosować ( ͡° ͜ʖ ͡°)