Aktywne Wpisy

adisoniusz +458
Wiem że na wykopie panuje antypieskowa narracja, ale musze sie czymś podzielic. Ostatnio mam w życiu sporo stresów i przygnebienia zwiazanych z remontem i wykańczaniem mieszkania na czym sie kompletnie nie znam, co mnie troche dobija bo uważam że powinienem jednak umiec takie rzeczy. Dodatkowo różowa dociska presje swoimi pomysłami których nie umiem realizować albo robie powoli. I w chwilach szarych myśli mam zawsze tego gluta do którego moge sie przytulić, cieszy

źródło: temp_file7451926763422233535
Pobierz
wy_elementy_jedne +222

źródło: IMG_9153(1)
Pobierz
Myślę nad nowym #motocykle trochę na dojazdy do pracy, dwa razy do roku traska w koło komina (jakieś Alpy czy inne Dolomity). Wybór padł na R1300GSA, ponieważ nie trzeba go co chwilę tankować. Oczywiście dojdą jeszcze kufry.
Co myślicie o takim rozwiązaniu na miejską dżunglę?
źródło: publicq
Pobierzpatrzyłeś na duże Tigery ?
tak, znam te historie o trampkach, ale wiesz też prawda jest taka, że o większości marek można to powiedzieć, mój kumpel miał 1250gs i w zasadzie sytuacja gdzie tam nie było check engine, to było święto XD
rzuciłem trampka bo mają na prawdę
@fotograf_warszawiak: to brzmi jak jakaś mała honda jak NC750 a nie bydle za 130k
że za duże, za ciężkie i lepiej kup mniejszego GS-a :)
"czyli to prawda ze wszyscy skonczymy na GSach..."
bo seria GS to dobre moto jest. Przede wszystkim BMW ma opinie niezawodnych, a silniki w układzie boxer są idealne - mocy nie brakuje, ale jest rozwijana płynniej jak R czy V. W dodatku bardzo cicho - bo fajnie się słucha wycia szlifierki czy bulgotu V2, tak do 50km.
Zawsze byłem fanem F800-ki GS i jej uniwersalności.
@fotograf_warszawiak: większy kup, bo tym to chyba jeszcze nie w każdym korku utkniesz ;)
@fotograf_warszawiak: Myślałem, że trollujesz pytaniem o pomysł kupna krowy z cyckami na boki do jazdy po mieście. Ja mam s1000xr i to jest pojazd, który do miasta nie nadaje się prawie zupełnie. Silnik się krztusi na 1 biegu, czyli na biegu, którym robisz do około 60-70km/h.