Wpis z mikrobloga

• 2
@arkadikuss: Jesteś na spektrum, czy jak? Nikt nie polemizuje z tym, że akcje Ubisoftu spadły. Ja Ci tylko przypominam, żebyś poinformował o tym lud boży! ;]
  • Odpowiedz
@Zayatzz: Zabawne. A kiedy powiedziałem że UPADA? Lub ile razy nagrałem film o tym, że upada? Czy może nagrywam cześciej, że to c-----a firma, która sobie traci coraz więcej i na wartości - jak i na szacunku graczy? I to ja jestem na spektrum...? Cóż, polecam kupić lustro.

Ale proszę - idź, obejrzyj, zlicz i zrób mi listę kiedy faktycznie powiedziałem, że ubisoft upada? :-)
  • Odpowiedz
  • 2
@arkadikuss: Nie mogę tego zrobić, ponieważ to by się wiązało z podbiciem ci wyświetleń i z mojego powodu dostałbyś kilka groszy więcej. Wychodzę z założenia, że każde cudaczne uniwersum., żeby spełniać swoją funkcję, musi być utrzymywane jak najbliżej ubóstwa!
  • Odpowiedz
@arkadikuss serio arek? Będziesz kłócić się z wykopkami? Masz swój content jeśli jest oryginalny to po co się tłumaczyć to kiszka musi od ciebie kraść content na streamach a skoro kradną od ciebie więksi to znaczy że jest dobrze :). Pozdrawiam
  • Odpowiedz
@kamil-koszelski: mysle ze stwierdzenie "klocic sie" jest nadwyraz przesadzone gdyz obie strony dobrze sie bawia (przynajmniej ja tak to odczuwam przy okazji samemu sobie jajcujac na tagu przywiazujac do tego poczucia jakiejs waznej misji uswiadomania ludziom najmojszej racji)
  • Odpowiedz
  • 1
@arkadikuss: Synek, nigdy nie byłem w Afryce, ale wiem, że żyją tam słonie. Tak samo nigdy nie bylem w domu publicznym, ale wiem, że nie odprawiają tam nabożeństwa. Wiadomym jest, że tak to eufemistycznie ujmę, nie jesteś typem myśliciela, oj nie, ale postawa, którą reprezentujesz wybitnie mnie załamuje. Nazywam to rustykalnym empiryzmem. To jest szczere przeświadczenie, że trzeba czegoś doświadczyć osobiście na własnej skórze, aby wiedzieć, czym to jest. To
  • Odpowiedz
@Zayatzz: Widzisz pan, panie p'sorze.

Mnie zwyczajnie p------i Pana zdanie o mnie ;-)

Szczególnie, że tak - jak najbardziej możesz sobie podać anegdotki z afryką i słoniem, czy burdelem bez nabożeństwa.
Ale takiż jesteś myśliciel, a nawet na prostej anegdocie się w-------ś. Co tylko potwierdza moje zdanie o Tobie - w które i owszem sam możesz mieć w------e, ale maska szybko opada. Bo widzisz Waćpan - Nie odnosisz się w tych anegdotach do
arkadikuss - @Zayatzz: Widzisz pan, panie p'sorze.

Mnie zwyczajnie p------i Pana zda...

źródło: Zrzut ekranu 2025-05-22 150757

Pobierz
  • Odpowiedz
@Thadeusss77 jakich argumentów jak tam tylko obrazy były? :) zresztą ty o argumentach to się wręcz wypowiadać nie powinieneś :)))))

I jakie mogą być „argumenty” osoby która nie ogląda a się wypowiada?

Logiki.
  • Odpowiedz
I jakie mogą być „argumenty” osoby która nie ogląda a się wypowiada?

@arkadikuss: Nie wiem, ale możliwe że takie same jak osoby która nie grała w taką np. Dragons Dogmę 2 a mimo to próbuje dyskutować o jej aspektach z innym recenzentem.

( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@arkadikuss: TL;DR – tak jak z resztą twoje filmy, które – zdziwisz się – znam ;] Masz pewien wyjątkowy talent – potrzebujesz pół godziny, żeby wyrazić coś, co można zgęścić w 5 minut 😀
  • Odpowiedz
@Thadeusss77: O jakim aspekcie recenzenckim dyskutowałem z innym recenzentem? Twierdzisz, że nie znam Dragon's Dogmy? Niech zgadnę - w AC:S nie ma itemów P2W bo to nie multi, prawda? ;-))))

@Zayatzz O jejku - jednak znasz? No to jak to w końcu jest, bo co post - to zmiana zdania ;) Zdecyduj się.
  • Odpowiedz
@arkadikuss: No i widzisz, tutaj wychodzi szydło z worka.
Nie wspomniałem nigdzie co sądzę na temat mikrotransakcji w grach a mimo to postanowiłeś, że przypniesz mi łatkę osoby która uznaje, że takie itemki P2W w AC:S są okej. Tak samo zresztą przypiąłeś quazowi łatkę "Obrońcy Mikrotransakcji", bo ośmielił się spojrzeć na całą aferę z DD2 obiektywnie, zbadał sprawę dokładniej i nie podziela w 100% twojej opinii dotyczącej tego czy itemki
  • Odpowiedz