@Jechanka trzaskowski ma wykształcenie i doświadczenie. nie ma zapędów dyktatorskich jak Kaczyński, szanuje konstytucję. jest prounijny, co obecnie oznacza nie tylko dobrobyt, ale przede wszystkim bezpieczeństwo. nie jest bandytą.
@Jechanka: @let_it_be PiS mając sejm i prezydenta nie stopował UE. PO jeśli będzie miała pełną władze to spodziewam się, że będzie nas zastępować jeszcze szybciej uchodźcami. Iskierka nadziei jest w tym, że rząd będzie PO a prezydent z PiS i, że będą się na złość(albo pod wybory parlamentarne) blokować wzajemnie. Tylko, że średnio mi się widzi głosowanie na typa który prawdopodobnie wykorzystał starszą osobę... a jeśli nie wykorzystał tej
@Jechanka: Nawrocki ma jakieś tatuaże na plecach jak gangusy z zespolem Downa. Do tego widziałem jego zdjęcie gdzie wyglądał jak chłopina z jakiegoś discopolowego boys-bandu. A ja disco polo nienawidzę bardziej niż KO. Podjąłem decyzję. Zagłosuję im na tego czaskoskiego.
¯\(ツ)/¯
zrobi z nimi wywiady i da do podpisania deklaracje
@Jechanka: prezydent Rafał nie ułaskawi żadnego pisiora i w końcu będzie sens ich rozliczać.
nie jest bandytą.
PiS mając sejm i prezydenta nie stopował UE. PO jeśli będzie miała pełną władze to spodziewam się, że będzie nas zastępować jeszcze szybciej uchodźcami.
Iskierka nadziei jest w tym, że rząd będzie PO a prezydent z PiS i, że będą się na złość(albo pod wybory parlamentarne) blokować wzajemnie.
Tylko, że średnio mi się widzi głosowanie na typa który prawdopodobnie wykorzystał starszą osobę... a jeśli nie wykorzystał tej
@let_it_be Jedyne czego batyr jako pisowiec będzie pilnował to tego by kasa mu spływała i aby koledzy w pierdlu nie wylądowali xD
@Jechanka: on tylko wysiedlał całe kamienice, ale to uj tam xDD