Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Dajcie mi jakieś argumenty na kogo zagłosować

@Jechanka: prezydent Rafał nie ułaskawi żadnego pisiora i w końcu będzie sens ich rozliczać.
  • Odpowiedz
@Jechanka trzaskowski ma wykształcenie i doświadczenie. nie ma zapędów dyktatorskich jak Kaczyński, szanuje konstytucję. jest prounijny, co obecnie oznacza nie tylko dobrobyt, ale przede wszystkim bezpieczeństwo.
nie jest bandytą.
  • Odpowiedz
@Jechanka: @let_it_be
PiS mając sejm i prezydenta nie stopował UE. PO jeśli będzie miała pełną władze to spodziewam się, że będzie nas zastępować jeszcze szybciej uchodźcami.
Iskierka nadziei jest w tym, że rząd będzie PO a prezydent z PiS i, że będą się na złość(albo pod wybory parlamentarne) blokować wzajemnie.
Tylko, że średnio mi się widzi głosowanie na typa który prawdopodobnie wykorzystał starszą osobę... a jeśli nie wykorzystał tej
  • Odpowiedz
@Jechanka: Nawrocki ma jakieś tatuaże na plecach jak gangusy z zespolem Downa. Do tego widziałem jego zdjęcie gdzie wyglądał jak chłopina z jakiegoś discopolowego boys-bandu. A ja disco polo nienawidzę bardziej niż KO. Podjąłem decyzję. Zagłosuję im na tego czaskoskiego.
  • Odpowiedz
To również kolejne dwa lata zmarnowane, bo prezydent nie będzie ułatwiał rządowi prac, będzie pilnował budżetu, itd.

@let_it_be Jedyne czego batyr jako pisowiec będzie pilnował to tego by kasa mu spływała i aby koledzy w pierdlu nie wylądowali xD
  • Odpowiedz