Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 87
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AdamF_OG balonowy z tym odpowiednim wiekiem na ciążę to już poleciałeś.
Chciałbym zobaczyć twój uśmiech na twarzy jak twoja córka przychodzi oznajmić ci w pierwszych klasach liceum że zaszła w ciążę w sumie to nie wie z kim, ale jest taki Karol parę lat starszy to on się nią zajmie. Stoi na bramce w miejscu znanym jako miejsce spotkań najbardziej szemranej części miasta ale modli się do bozi xD.

I co
  • Odpowiedz
@Caracas W latach 30-tych w Niemczech komuniści byli znacznie bardziej zajęci zwalczaniem socjaldemokratów, niż narodowych socjalistów, i skończyło się, jak się skończyło.

Podobnie u nas jest spora część wyborców de facto demokratycznych, którym bardziej zależy na „ukaraniu Tuska” za to, że chociaż nie zrobił X, to możliwe, że zrobi, niż na zapobieżeniu wyboru oszusta z gdańskiego półświatka i kolegi takich ludzi na prezydenta Polski:
ish_waw - @Caracas W latach 30-tych w Niemczech komuniści byli znacznie bardziej zaję...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • Odpowiedz
to jest nieprawda, a w najlepszym wypadku ogromne uproszczenie.

@Zakala_Wadowic: Dokładnie. Konstytucji i konstytucjo-podobnych dokumentów w czasach przed nowożytnych było kilka, wikipedia wymienia conajmniej dwadzieścia. Z nowożytynych quasi-demokratycznych Amerykańska była czwarta, natomiast Polska piąta. W Europie konstytucje miały przed Polską efemeryczne państwo Zaporosko-Ukraińskie, Korsyka oraz dużych stabilnych państw Szwecja. Oczywiście Anglia prawie od średniowiecza miała swoje konstutucjo-podobne dokumenty, no ale tego nie liczę.
Co ciekawe państwo kozaków miało konstutucje rozdzielającą różne władze
  • Odpowiedz
via Android
  • 3
@zapster Bot, który raz na rok wypowiada się w tematach politycznych? To w sumie drugi mój wpis od dawna. Głównie pisze o zbrodniarzach wojennych więc fajny ze mnie bot
  • Odpowiedz
@D00D00 Idąc tokiem rozumowania najlepszego wieku 16 lat na ciążę w wieku 33 lat (dodając okres ciąży już) można być dziadkiem a przed 50 pra dziadkiem

@Caracas: No tak. Szkalujmy wszystkich, którzy mają dzieci. Najlepiej dziecko w wieku 40 lat? Próbuj mocniej, bo te oskarżenia z byciem ochroniarzem czy to, że jego żona została matką w młodym wieku są idiotyczne.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@bomba4 I to nie są oskarżenia te informacje były w mediach (TV) odnośnie pracy jako ochroniarz czy ciąża. Sam kandydat mówił, że tak pracował

"Byłem ochroniarzem w sopockim Grand Hotelu. Mieliśmy wielu złych gości, wśród nich był wtedy Władimir Putin — opowiadał w Kanale Zero Karol Nawrocki. (...) Byłem też bokserem amatorem, ochroniarzem w sopockim Grand Hotelu, gdzie dbałem o bezpieczeństwo"
  • Odpowiedz
@Satan696 Trzaskowski, wieloletni prezydent stolicy z 20 letnim doświadczeniem w polityce jest beznadziejny przy jakimś randomie z powiązaniami w półświatku? Ty się dobrze czujesz? Może za 5 lat niech wystawią pedo*ila po odbyciu wyroku, żebyś też napisał, że lepszy jest na prezydenta RP?
  • Odpowiedz
@Caracas: Tusk mógł dowieźć cokolwiek dla młodych, kataster, kwotę wolną, tani wynajem, to nie, wolą siedzieć w doopsku deweloperów przy dzietności 1.0, na własne życzenie przegrali.
  • Odpowiedz