Aktywne Wpisy

ketiow +238
Klawiatur mimo wszystko jedyny mówi o tym, ze Apple zaczęło wchodzić recenzentom w Polsce xD Właśnie się dziwiłem co się stało, ze każdy twórca technologiczny dostał paczkę PR od Żydów z Cupertino... Jeden taki zniewieściały typ który wchodzi w Apple jak w jabłecznik nawet kłamał w żywe oczy, ze sprzęt po testach odsyła xDDD Miłego oglądania mireczki i może rzeczywiście poczekać z kupnem nowych jabłuszek i poczekać aż stanieją na grudzień. #

centerario +19
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Chciałbym zobaczyć twój uśmiech na twarzy jak twoja córka przychodzi oznajmić ci w pierwszych klasach liceum że zaszła w ciążę w sumie to nie wie z kim, ale jest taki Karol parę lat starszy to on się nią zajmie. Stoi na bramce w miejscu znanym jako miejsce spotkań najbardziej szemranej części miasta ale modli się do bozi xD.
I co
@Caracas: to jest nieprawda, a w najlepszym wypadku ogromne uproszczenie.
Podobnie u nas jest spora część wyborców de facto demokratycznych, którym bardziej zależy na „ukaraniu Tuska” za to, że chociaż nie zrobił X, to możliwe, że zrobi, niż na zapobieżeniu wyboru oszusta z gdańskiego półświatka i kolegi takich ludzi na prezydenta Polski:
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Zakala_Wadowic: Dokładnie. Konstytucji i konstytucjo-podobnych dokumentów w czasach przed nowożytnych było kilka, wikipedia wymienia conajmniej dwadzieścia. Z nowożytynych quasi-demokratycznych Amerykańska była czwarta, natomiast Polska piąta. W Europie konstytucje miały przed Polską efemeryczne państwo Zaporosko-Ukraińskie, Korsyka oraz dużych stabilnych państw Szwecja. Oczywiście Anglia prawie od średniowiecza miała swoje konstutucjo-podobne dokumenty, no ale tego nie liczę.
Co ciekawe państwo kozaków miało konstutucje rozdzielającą różne władze
@Caracas: No tak. Szkalujmy wszystkich, którzy mają dzieci. Najlepiej dziecko w wieku 40 lat? Próbuj mocniej, bo te oskarżenia z byciem ochroniarzem czy to, że jego żona została matką w młodym wieku są idiotyczne.
"Byłem ochroniarzem w sopockim Grand Hotelu. Mieliśmy wielu złych gości, wśród nich był wtedy Władimir Putin — opowiadał w Kanale Zero Karol Nawrocki. (...) Byłem też bokserem amatorem, ochroniarzem w sopockim Grand Hotelu, gdzie dbałem o bezpieczeństwo"