Aktywne Wpisy

#atencyjnyrozowypasek
Kończę dzisiaj 35 lat i to był najlepszy rok mojego życia. Przez ten rok spadłam ze stukilowej wagi do 78kg. Nie istnieją stare zdjęcia dla porównania, bo kiedyś nie dałabym sobie zrobić fotki całego ciała - tak koszmarnie wstydziłam się swojego wyglądu. Na siłownię chodzę 4 razy w tygodniu (2xzumba i 2x trening siłowy). Obecnie wysiłek jest przyjemnością i satysfakcją, a poprawienie sylwetki stało się sprawą dodatkową - nie
Kończę dzisiaj 35 lat i to był najlepszy rok mojego życia. Przez ten rok spadłam ze stukilowej wagi do 78kg. Nie istnieją stare zdjęcia dla porównania, bo kiedyś nie dałabym sobie zrobić fotki całego ciała - tak koszmarnie wstydziłam się swojego wyglądu. Na siłownię chodzę 4 razy w tygodniu (2xzumba i 2x trening siłowy). Obecnie wysiłek jest przyjemnością i satysfakcją, a poprawienie sylwetki stało się sprawą dodatkową - nie

źródło: IMG_5907
Pobierz
se_mallo +320
obecnie by zadowolić w pełni jakakolwiek kartoflaną księżniczkę trzeba byc w top5% najlepiej zarabiających w Monako #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #zwiazki

źródło: 1000007818
Pobierz
Co jest lepszym zegarkiem
Hamilton Jazzmaster CHRONO Men's Stainless Steel Sapphire Glass Quartz Watch, Water Resistant to 10 ATM, 1.7 inches (42 mm) czy Junghans Max Bill Automatic 27/4700.02?
#zegarek #chrono #watchboners #kiciochpyta #zegarki
Kup oba.
źródło: temp_file7003478495225593359
Pobierz