Wpis z mikrobloga

@wolny_kot tylko w zeszłym roku jego nadal miał około 27 milionów przychodu. Na bank spory procent to dłuższe umowy że spółkami skarbu państwa, z czasów pis. Z czasów kanału sportowego i początków kanału zero były to grube miliony rocznie.
  • Odpowiedz
  • 2
@100piwdlapiotsza za coś musiał się wypromować a, że to kasa od pisowców dana wsm za nic to co jemu przeszkadza, ale im głębiej grzebie w takich obrazkach tym bardziej przekonuje się,że nie jest tym za kogo się podaje xD
  • Odpowiedz
  • 3
@HlHl tak nagrywal przez kilka lat program Stan futbolu co weekend, bral po 4k za odcinek gdzie cale koszty byly po jego stronie, jak mowil, robil to dla zasiegow i rozpoznawalnosci.
Ale tłuki platformiane dostaly taki przekaz i uwierzyli ze dostal za darmo
  • Odpowiedz
- Czy przyjmowanie pieniędzy za swoją pracę jest nielegalne?

@Nerax123: Jeśli praca nie polega na tym, co jest zawarte w umowie, to raczej tak. Wiele wskazuje, że Spółki Skarbu Państwa płaciły firmom Stanowskiego zawyżone stawki za jakieś bzdety zawarte w umowach, a te nadwyżki były faktycznie przeznaczone na ukryte promowanie PiSu wśród młodszej części społeczeństwa.
Ta część "umowy" była zawierana "na gębę" lub kwity są ukryte, ale przed sądem
  • Odpowiedz
@Cinos: Ja o tym wiem, tylko że tu jest napisane że dostał milion złotych za prowadzenie kampanii społecznej xD zastanawiam się po co takie imbecyle wymyślają takie bzdury

@powrut_krula ujawnisz swoja motywacje? :)
  • Odpowiedz
bral po 4k za odcinek gdzie cale koszty byly po jego stronie

@Cinos: ale on to nagrywał dla siebie, a nie na wyłączność tvp. To były pieniądze za nic, bo te programy i tak by powstały. To jest manipulacja Stanowskiego przecież, że on to na tym nie zarabiał xD
  • Odpowiedz
To były pieniądze za nic, bo te programy i tak by powstały.

@Ogau: Zapłata za udostępnienie własnych materiałów, to zapłata za nic? xD

Dziennikarze, muzycy, artyści, filmowcy - pamiętajcie, jeśli coś stworzycie, to według @Ogau macie to udostępnić za darmo xD
  • Odpowiedz
Zapłata za udostępnienie własnych materiałów, to zapłata za nic? xD

@zobq: dokładnie. Zapłata za udostępnienie, a nie za produkcję programu. Bez tvp stanowski też by go produkował
  • Odpowiedz
@dziedzicpruski pamiętam te programy specjalne NASK na Kanale Sportowym. Było to skierowane głównie do starszej części społeczeństwa i... Kurde, było fajne. Uratowało to moja rodzielke przed "dopłatą" do paczki na inposcie.
Tam była wcześniej też gruba jazda z gościem co oszukał babcie Stanowskiego i wszystko tematycznie pasowało.
Gadanie że to były stawki zawyżone? Arskom pewnie im to negocjował. Kanal Sportowy w pandemii był numerem jeden na YT i zabijał liczbami wszystkich,
  • Odpowiedz
Wiele wskazuje

@dziedzicpruski: Źle zacząłeś zdanie. "W Wielkiej Księdze Wiedzy z D--y, wiele wskazuje..."

Zawyżone umowy z najwiekszym kanałem informacyjno-opiniotworczym, w stałej tenedencji wzrostowej pod wzgledem oglądalności... I to przy wysychajacych kanałach i programach informacyjnych w tv. No szok
  • Odpowiedz