Wpis z mikrobloga

@AlexBrown: i to ma być niby totalna zmiana narracji? Na wykopie masz setki tysięcy użytkowników, kilka postów od kilku z inch nic nie znaczy.
  • Odpowiedz
  • 0
@Nic_tu_po_mnie da się odczuć, że zeszły ataki na Mencena, to fakt.
Przy tym, co wczoraj było w Kanale Zero, nic dziwnego, że taki jest odbiór, że Mencen jest jednak sensowny przy piswoskich mazurku i stanowskim. Obejrzyj, zrozumiesz.
  • Odpowiedz
Haha, moving the goalpost. Dałem ci posty i to z samejj głównej strony, z dużą liczbą plusów. A teraz „to nic nie znaczy” xD

@AlexBrown: Było o zmianie narracji i dużej ilości takich postów, a to zwyczajna nieprawda. Pojedyncze przypadki i tyle.
  • Odpowiedz
@mstasiek: no i? Dalej to są pojedyncze przypadki, a nie wysyp, zwykłe dowody anegdotyczne i tyle, kampania jest i niektórzy będą próbować wpływać na konfiarzy czy brałnistów, ale to jest bez sensu moim zdaniem.
  • Odpowiedz
@AlexBrown: No i? Na wykopie dziennie masz dziesiątki wpisów które są plusowane, ba nawet miałeś nieraz wpisy brałna czy memcena na głównej z płomieniami i wtedy nie płakałeś o zmianach narracji. Jak chcesz mogę dla równowagi bardziej niż zwykle nabijać się z brałniarzy.
  • Odpowiedz
no i? Dalej to są pojedyncze przypadki, a nie wysyp, zwykłe dowody anegdotyczne i tyle, kampania jest i niektórzy będą próbować wpływać na konfiarzy czy brałnistów, ale to jest bez sensu moim zdaniem.

@lobo: złapałem Cię za rękę i mówisz, że to nie twoja ręka. Skoro znalazłem dwa to i bym znalazł więcej :)
  • Odpowiedz
@mstasiek ktoś twojego kandydata nazwał "najmniejszym pisiociągiem" i cieszysz się z komplementu? XD
Dla równowagi napiszę, że Sławek to pajac skrojony pod debili, chociaż znowu pewnie pomyślisz, że zachwalana jest jego nietuzinkowość.
  • Odpowiedz