@Nic_tu_po_mnie da się odczuć, że zeszły ataki na Mencena, to fakt. Przy tym, co wczoraj było w Kanale Zero, nic dziwnego, że taki jest odbiór, że Mencen jest jednak sensowny przy piswoskich mazurku i stanowskim. Obejrzyj, zrozumiesz.
Sam decyduj, czy wolisz prezydenta, z którym nie zgadzasz się we wszystkim, czy prezydenta gangusa, dresa, bandytę, alfonsa, złodzieja, oszusta i lichwiarza.
I przypomnij sobie, jak kończyli koalicjanci PiSu: Lepper, Giertych, Gowin, Kukiz.
@mstasiek: no i? Dalej to są pojedyncze przypadki, a nie wysyp, zwykłe dowody anegdotyczne i tyle, kampania jest i niektórzy będą próbować wpływać na konfiarzy czy brałnistów, ale to jest bez sensu moim zdaniem.
@AlexBrown: No i? Na wykopie dziennie masz dziesiątki wpisów które są plusowane, ba nawet miałeś nieraz wpisy brałna czy memcena na głównej z płomieniami i wtedy nie płakałeś o zmianach narracji. Jak chcesz mogę dla równowagi bardziej niż zwykle nabijać się z brałniarzy.
no i? Dalej to są pojedyncze przypadki, a nie wysyp, zwykłe dowody anegdotyczne i tyle, kampania jest i niektórzy będą próbować wpływać na konfiarzy czy brałnistów, ale to jest bez sensu moim zdaniem.
@lobo: złapałem Cię za rękę i mówisz, że to nie twoja ręka. Skoro znalazłem dwa to i bym znalazł więcej :)
@mstasiek ktoś twojego kandydata nazwał "najmniejszym pisiociągiem" i cieszysz się z komplementu? XD Dla równowagi napiszę, że Sławek to pajac skrojony pod debili, chociaż znowu pewnie pomyślisz, że zachwalana jest jego nietuzinkowość.
źródło: temp_file1334300211900215668
PobierzPrzy tym, co wczoraj było w Kanale Zero, nic dziwnego, że taki jest odbiór, że Mencen jest jednak sensowny przy piswoskich mazurku i stanowskim. Obejrzyj, zrozumiesz.
@AlexBrown: Było o zmianie narracji i dużej ilości takich postów, a to zwyczajna nieprawda. Pojedyncze przypadki i tyle.
Sławek nie jest i nie będzie super.
Sam decyduj, czy wolisz prezydenta, z którym nie zgadzasz się we wszystkim, czy prezydenta gangusa, dresa, bandytę, alfonsa, złodzieja, oszusta i lichwiarza.
I przypomnij sobie, jak kończyli koalicjanci PiSu: Lepper, Giertych, Gowin, Kukiz.
źródło: image
Pobierzźródło: image
Pobierz@lobo: złapałem Cię za rękę i mówisz, że to nie twoja ręka. Skoro znalazłem dwa to i bym znalazł więcej :)
Dla równowagi napiszę, że Sławek to pajac skrojony pod debili, chociaż znowu pewnie pomyślisz, że zachwalana jest jego nietuzinkowość.
@Nic_tu_po_mnie: ahh te podlaskie analne urojenia xD