Aktywne Wpisy

32cm +543
źródło: FB_IMG_1778474329940
Pobierz
Hej! Mam obecnie iPhone 14 pro. No i w sumie oprócz tego, ze zjechałem juz baterie (80%), to telefon działa idealnie. Jest szybki, ma fajny ekran, robi świetne zdjęcia. Do tego używam go czasem jako kamerki internetowej podczas calli - jakość jest po prostu rewelacyjna. Zastanawiam się czy jest sens wymiany tego modelu na nowy, ale nie widzę po prostu żadnych argumentów. Wymienię baterie za około 300zl i będzie idealnie. Co myślicie?

A)przyznają że masz rację
B)nie powiedzą ci nic albo się z tobą pokłócą i będą jeszcze bardziej zmotywowani aby zagłosować na swoich
Może teraz się cieszysz
Więc skoryguj trochę lata bo masz marne pojęcie i jesteś ciemniejszy niż myślisz xD
@GrochenMochen: bo jest, widać to pod dowolnym postem na FB gdzie bycie katolikiem jest wyśmiewane itd. Sam jestem ateistą więc mi to nie robi jednak widać ten brak szacunku do drugiej osoby tylko ze względu na wyznanie.
@GrochenMochen: jakieś źródło?
@GrochenMochen: Ciekawe czy kiedyś zrozumiesz, że jesteś jednym z nich (może więc jest ich dużo więcej, albo mniej, nie wiem). Właśnie przedstawiłeś
@KotBojowy: Tak tak, połowa z nich wierzy w to, ponieważ raz znalazł się jakiś odklejeniec, który tak powiedział, a następnie został usunięty z list. Idź dalej powtarzać te głupoty trybiku.
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Teraz właśnie ta suma głosów na Brauna i Mentzena... Ja rozumiem jak ktoś odda na Brauna głos i serio typ na