Wpis z mikrobloga

@GrochenMochen: ehh silniczku silniczku, to właśnie przez takie osoby jak ty ludzie nie chcą głosować na Rafałka. Pomyśl przez chwilę i wyobraź sobie taką sytuację-masz przed sobą konfederate albo pisowca i mówisz im te właśnie słowa z twojego komentarza, jak myślisz co się stanie?
A)przyznają że masz rację
B)nie powiedzą ci nic albo się z tobą pokłócą i będą jeszcze bardziej zmotywowani aby zagłosować na swoich
Może teraz się cieszysz
  • Odpowiedz
@GrochenMochen: Nie wiem czy wiesz ale sto lat temu Herman Oberth i Konstanty Ciołkowski Polak z pochodzenia, zaczynali tworzyć teorie pod wylot człowieka poza atmosfere ziemi.

Więc skoryguj trochę lata bo masz marne pojęcie i jesteś ciemniejszy niż myślisz xD
  • Odpowiedz
Oni twierdzą że katolik w Polsce jest szkalowany i prześladowan

@GrochenMochen: bo jest, widać to pod dowolnym postem na FB gdzie bycie katolikiem jest wyśmiewane itd. Sam jestem ateistą więc mi to nie robi jednak widać ten brak szacunku do drugiej osoby tylko ze względu na wyznanie.

oni wierzą, że Rafał Trzaskowski jest
  • Odpowiedz
Trzy miliony. Tak trzy miliony, dobrze słyszycie.

Tyle jest w Polsce osób która jakby żyła sto lat temu to dało by dobie rękę uciąć że ziemia jest płaska. Wiecie czemu tak twierdzę? Bo to ludzie którzy wolą proste wyjaśnienia, nie lubią wysilać mózgownicy, nie wiedzą czym jest logiczne.

@GrochenMochen: Ciekawe czy kiedyś zrozumiesz, że jesteś jednym z nich (może więc jest ich dużo więcej, albo mniej, nie wiem). Właśnie przedstawiłeś
  • Odpowiedz
spora ich część i dzisiaj wierzy, że Ziemia jest płaska.

@KotBojowy: Tak tak, połowa z nich wierzy w to, ponieważ raz znalazł się jakiś odklejeniec, który tak powiedział, a następnie został usunięty z list. Idź dalej powtarzać te głupoty trybiku.
  • Odpowiedz
  • 0
@Polskiller ja sam na Rafała nie zagłosuje, oddaje pusty głos. Pan Trzaskowski również jest dla osób mało myślących, gość praktycznie odcina się od swoich postulatów i gra jak mu ludzie od PR zagra
  • Odpowiedz
  • 0
@Rst00 odniosę się tylko do tego co napisałeś o Ukraińcach. Podobna sytuację masz z Polakami mieszkającym czy pracującymi w Niemczech, wielkiej Brytanii czy Francji. No dosłownie taka sama, z tym że to są przywileje (równe prawa!!!) na które musisz spełnić wymagania by je dostać. To o czym mówi Sławek czy Braun to jakieś wymyślone historyjki o byciu pierwszym w kolejce (Nawrocki też tak gsda) czy innych p--------h. To o czym ty
  • Odpowiedz
  • 0
@dziedzicpruski bardziej z siebie musiałem to wywalić, mam tak jeszcze sprzed pandemii jak kręciły się już fejk newsy i manipulacje od pisu i trolii z Kremla. Następnie jak była pandemia ooo to dwa lata takich wpisów miałem bo nie mogłem zdzierżyć tego jak ludzie dają sobą manipulować na proste rzeczy.
Teraz właśnie ta suma głosów na Brauna i Mentzena... Ja rozumiem jak ktoś odda na Brauna głos i serio typ na
  • Odpowiedz