Wpis z mikrobloga

Wleciał damage-control. Powtórzę co napisałem, liczę że Mentzen trochę się w----i na tych kryptopisowców bo ma o co, kanał zero chciał spijać miodek z transmisji która mogłaby być politycznym złotem Mentzena i otworzyć nowych widzów na jego kanał przekazu bo mało go w mediach tych z lewej i prawej strony. Generalnie niech Mentzen sobie uświadomi że Nawrocki jako prezydent będzie umacniał swoją pozycję potencjalnego lidera prawicy w przyszłych latach (Kaczyński nie młodnieje), a to Mentzen pretenduje do tej roli i umacniający się przy takim prezydencie pis będzie kanibalizował jego elektorat. Paradoksalnie bardziej opłaca się Mentzenowi prezydentura Rafała bo będzie mógł do wyborów parlamentarnych w niego j---ć i budować swój kapitał polityczny ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#kanalzero #wybory
jag05 - Wleciał damage-control. Powtórzę co napisałem, liczę że Mentzen trochę się w-...

źródło: Zrzut ekranu 2025-05-21 o 00.40.07

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jag05: Ja jestem ciekawy gdzie w tej układance po prezydenturze znajdzie się Duda, jak dla mnie typ ma szanse zostać kimś kogo będzie się dzisiaj utożsamiać ze słowem prawica, im dalej od jego 10 letniej(!) prezydentury tym lepszy będzie wobec niego sentyment
  • Odpowiedz