Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Najgorszy czas w roku sie zaczal, cieplo pelno ludzi w parkach, pary chodzace za reke, calujace sie. Czuje sie wykluczony spolecznie ale to ze mna jest problem. Cos poszlo nie tak z dopamina i nie potrafie zainteresowac sie ludzmi na dluzej. Byly partnerki, znajomi ale nie jestem w stanie ich sluchac dlugoterminowo. Jedynie medyczna m-------a pomaga o tym nie myslec i zaraz sie odurze i oddam sie temu co chociaz na dwie godziny pozwala mi nie myslec o mojej zalosnej, pustelniczej egzystencji - filmowi.
Przepraszam ze tak napisalem.
#zalesie #gorzkiezale #chcesiewyzalic

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim słuchać? Zainteresować w sensie jak atrakcją? Może zupełnie niepoprawnie patrzysz na ten temat.
Obwiniasz dopaminę, sam siebie wskazujesz jako problem- przecież to rozumienie tworzy krąg bez wyjścia, bo odpowiedzialność kierujesz gdzie indziej, a efekty gdzie indziej. Można znaleźć plan na wyjście z tej sytuacji traktując palenie jako wsparcie a nie ucieczkę. Człowieku nie skreślaj się, na kolejny ciepły okres jeszcze się może skończyć tak że też będziesz chodził za rękę.
  • Odpowiedz