@klokupk jak youtube proponuje jakiś film z kanału którego nie chcesz oglądać to klikasz na 3 kropki obok tego filmu i opcje 'nie polecaj kanału'. Wtedy na głównej ani nigdzie w proponowanych się nie wyświetla.
@SergioMinetti na temat krzycha pisowskiego już dawno wyrobilem sobie zdanie, jeszcze jak był w kanale sportowym, dlatego mam go zablokowanego żeby nie tracić życia na oglądanie jego arcydzieła. Tutaj przychodzę tylko pośmiać się z niego
@SergioMinetti: Też byłby problem. Chyba nie rozumiesz co znaczy "Bezstronne, niezależne media". W sumie sam potwierdziłeś, że Kanałzero nie jest bezstronny słowami "są dużo bardziej stronnicze" xD Nie rozumiem narzucania komuś, że jakby był lewakiem to by było dobrze. Byłoby tak samo ujowo jak teraz. Tvp jest "lewackie" i nie widzę róznicy w propagandzie od czasów, gdy było pod rządami pisowców
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
Wtedy na głównej ani nigdzie w proponowanych się nie wyświetla.
Komentarz usunięty przez moderatora
@SergioMinetti: Jeśli jesteś zwykłym kowalskim to ok. Inaczej jak tworzysz wielkie media i zgrywasz obiektywnego